Miloš Timotijević o osudama na račun Štajnfeldove: Danijeli šaljem podršku kao ženi, ne samo glumici!

23.03.2021

19:31 >> 19:50

0

Priče o tome da svojom ispovešću o silovanju želi samo da privuče neku popularnost, za njega su u potpunosti nebulozne

Miloš Timotijević o osudama na račun Štajnfeldove: Danijeli šaljem podršku kao ženi, ne samo glumici!
Copyright Miloš Timotijević ATAImages/Antonio Ahel

Miloš Timotijević podržao je mlađu koleginicu Danijelu Štajnfeld, koja je pre nekoliko dana iznela optužbe na račun starijeg kolege Branislava Lečića za silovanje.

Pročitajte još:

Takođe, prema pisanju „Nova.rs”, pridružio se i Mirjani Karanović, koja je putem društvene mreže Instagram otkrila kako je odbila da igra predstavu s Lečićem, kao i „sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem, zbog njegovog ponašanja prema Štajnfeldovoj”.

– Ja sam Danijelu podržao još prvi put, kada je u javnosti izašla sa pričom. Danijeli Štajnfeld šaljem podršku kao ženi, ne samo kao glumici koja je javno ispričala šta je doživela. Nije lako u takvom trenutku izaći sa istinom i takvom činjenicom, a pogotvu ne u našem društvu koje je duboko patrijahalno, a to je veliki problem – priča Timotijević.

– Te priče da zbog svoje priče o silovanju želi da privuče neku popularnost su stvarno nebulozne, kakva popularnost se može steći preko ovoga. Ne razumem ljude koji tako nešto izgovaraju. Uvek kada razgovaram sa ljudima o takvim temama, ja ih samo pitam: „Šta bi vi pomislili da je na tom mestu vaša ćerka?” – zaključuje on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike