Nije mogla da radi ni kao kafe-kuvarica! Ana Bekuta o teškim trenucima: Tek sam se porodila, a posla nije bilo

24.03.2021

14:28 >> 15:05

0

Pevačica je postala mlada majka sa 17 godina, te su joj prihodi bili neophodni, ali osim pevanja u Priboju nije bilo drugih angažmana

Nije mogla da radi ni kao kafe-kuvarica! Ana Bekuta o teškim trenucima: Tek sam se porodila, a posla nije bilo
Ana Bekuta ATAImages/Antonio Ahel

Ana Bekuta često priča o svojoj vanbračnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem, pa je iznela nove detalje o tome kako su se upoznali.

Da je čovek njenog života, kaže, shvatila je odmah.

– Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu. Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno – rekla je Ana. Ona je otkrila da četiri godine nije mogla da nađe posao ni kao kafe kuvarica.

– Kada sam rodila Igora sa 17 godina, bilo je neophodno da se brzo snađem da bih izdržavala sebe i druge. Tada sam krenula da pevam, mama je bila protiv, a tata me je podržavao. Četiri godine sam pevala i pokušavala da nađem posao ali za mene u Priboju nije bilo nikakvog posla, čak ni kao kafe-kuvarica nisam mogla da se zaposlim – rekla je Ana u emisiji “Pečat u vremenu” za Toxic TV.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi