Znate šta znači „silovao me je u autu"?! Eva Ras strogo na Lečićevoj strani: Ovo je poziv na linč, tako je bilo i s Mikom!

24.03.2021

15:42 >> 17:07

0

Glumica smatra da je njen kolega od strane svih osuđen unapred i razapet na stub srama, te ističe i kako ne može da veruje da Mirjana Karanović odbija da sa

Znate šta znači „silovao me je u autu"?! Eva Ras strogo na Lečićevoj strani: Ovo je poziv na linč, tako je bilo i s Mikom!
Copyright Eva Ras Printscreen Ženska TV

Eva Ras veruje da je u slučaju ŠtajnfeldLečić u stvari Branislav žrtva, jer su ga mnogi osudili unapred i razapeli na stub srama, pošto se pročulo da je mlađa koleginica imenovala njega kao „misterioznog moćnika iz filmske industrije” koji ju je silovao. Gostujući u emisiji „150 minuta” još jednom je javno iznela svoj stav, osvrćući se i na to što se i sama našla među krivima „jer nije stala na pravu stranu”.

Pročitajte još:

– Ja vam kažem da je to pozivanje na linč, tako je bilo i sa Mikom Aleksićem, a to blati obraz Srbije. Meni sude zato što nisam stala na stranu žrtve, a ja ne znam da li je ona žrtva. Sada je Leka žrtva, Leku poznajemo tolike godine, to svi sugerišu. Svi su njega unapred osudili i razapeli na sud srama – počela je glumica, istakavši da nije mogla da veruje kada je saznala da je Mirjana Karanović odlučila da više ne glumi sa Lečićem.

– Nisam mogla da verujem kada je Mira Karanović rekla je da neće da igra sa njim jer je neko podneo tužbu. Čitala sam tu tužbu i iako sam u glumi 62 godine, ja gledam kako bih igrala da dobijem tu ulogu. Ne bih mogla drugačije da je odigram nego da budem lujka. Znate li šta znači u auto me je silovao? Niko ne pita kako si dospela u auto? Šta je radio Leka – malo vozio, malo silovao?! O čemu se radi? Šta znači to da je ona snimila razgovor? Nije to kriminalistički film.

Miloš Tešić/ATAImages

Eva Ras zatim je naglasila da ne želi da žrtvuje dugogodišnje prijateljstvo zarad nečega što još uvek nije ni otišlo na sud.

– Znam Lečića otkako je imao pet, šest godina. Neću da žrtvujem prijateljstvo. To će sud da utvrdi, to nije da mi glasamo za koga smo. Mora da se dokaže da je bilo silovanja. Ništa mi ne znači taj razgovor, ko zna odakle je, mi smo glumci, neću ja da nasednem. Danijelu sam podržavala kada je imala film, zato sam zgrožena, ona je pročitala neku izjavu gde je on rekao da on može sve da primi u glumačku školu đake koji su bili kod Mike, a ona to neće da dozvoli. Ta žena ima 37 godina, ona ga zbog toga sada optužuje – izjavila je Eva na „Prvoj” televiziji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike