Davali su mu bakšiš od 2.000 evra, ali nije hteo da uzme! Pevač Boban Rajović o prijateljstvu sa glumcem

25.03.2021 | 09:07 >> 09:25

Autor: Nevena Mijušković

Milan Vasić otpevao je nekoliko pesama na rođendanu pevačevog sina, te je dobio pozamašanu sumu novca koju je vratio

Copyright Boban Rajović, Printscreen Instagram/rajovicboban

Glumac Milan Vasić i pevač Boban Rajović izuzetno su bliski prijatelji i njihovo dosadašnje druženje pratilo je mnogo anegdota.

Njih dvojica se obožavaju i imaju lepo mišljenje jedan o drugom, te je folker ispričao kako izgleda njihovo prijateljstvo.

– Milan je sjajan čovek, mnogo brižan, a to kažem zato što mi je puno puta ponudio, ne daj bože, ako mi treba neka pomoć, zaista je bio tu, tako da me je oduševio sa nekim njegovim ljudskim potezima i manirima. Ima sjajnu porodicu i mnogi bi pozavideli da imaju takve roditelje i takvu porodicu kao on, zaista sjajna porodica – ispričao je Boban Rajović u emisiji “Šok tok”, a zatim se nadovezao Vasić:

– Boban je divan dečko, mi smo kao iz različite branše i nekako smo se spojili u jednom kafiću, ljudskost je mnogo skupa i brzo se prepoznaje. Ako si dobar čovek, lako prepoznaš drugog dobrog čoveka. Mi smo se stvarno našli, on i ja, divan je čovek i družimo se često kad god možemo, i on je čovek koji hoće da pomogne, zato tom čoveku i treba pomoći – kaže Milan.

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac je pre nekoliko godina zapevao na proslavi 18. rođendana Bobanovog sina, a sada je ispričao da je tada dobio i bakšiš koji, međutim, nije hteo da uzme.

– Mislim da sam za tri pesme dobio preko 1.500 evra, ja mislim, zato što sam ja sve pare ostavio klavijaturisti, nisam izneo dinar od toga. Nikad ne uzimam pare, mislim i da je ružno da neko ko dođe kao gost i otpeva pesmu uzme novac muzičarima koji celo veče sviraju. Mislim da je bilo 1.500-2.000 evra, i ja sam to odmah dao klavijaturisti. Mogao je bar 50 evra da mi da, ali nema veze – našalio se glumac, pa dodao:

– Imali smo mi i žurke sa Bobanom kad je doveo ceo svoj bend, veliki bend, tamo gde smo izlazili, i napravimo žurku. Peva on, pevam ja, dođu neke njegove kolege i to stvarno bude kvalitetno veče.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam