Oduševio reditelja! Vojaž snima pesmu za "Južni vetar": Oprobao bih se i kao glumac

25.03.2021

11:08 >> 11:11

0

Popularni reper poslao je pesmu reditelju Milošu Avramoviću, te su ubrzo sklopili saradnju za ovo ostvarenje

Oduševio reditelja! Vojaž snima pesmu za "Južni vetar": Oprobao bih se i kao glumac
Copyright Mihajlo Veruović Vojaž Printscreen/ Promo

Milionskoj publici filma “Južni vetar” biće predstavljena i pesma popularnog repera Mihajla Veruovića Vojaža, koji je napravio saradnju sa rediteljem Milošem Avramovićem.

Kao jedan od najpoznatijih mladih repera sa naših prostora i J Fado mlade i uspešne rep zvezde iz Velike Britanije, došlo je do ekskluzivne saradnje. Njih dvojica su zajedno napisali i snimili pesmu pod nazivom “Pleši”, a specijalno za potrebe snimanja spota britanska rep zvezda je došao u Beograd.

Printscreen/ Promo

Njihova muzička saradnja ovaj put ima i internacionalni karakter i zvuk njihove popularne muzike će definitivno postati deo niza muzičkih numera po kojima je prepoznatljiv ovaj filmski projekat.
U nastavku filma “Južni vetar”, dobitničku ekipu koju predvodi reditelj Miloš Avramović publiku očekuje već oprobana glumačka ekipa – Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Marian Valev, Zahari Baharov i drugi.

Antonio Ahel/ATAImages

– Napravili smo duetsku pesmu, bacio je strofu, nama se to jako dopalo. U međuvremenu smo dobili poziv od ekipe “Južnog vetra” da pošaljemo neku pesmu, da vide da li bismo mogli, kako Englezi kažu “make the cut”, to jest, da uđemo u priču. Avramoviću se jako svidela pesma i rekao je da je to to, a sve ostalo je istorija – istakao je reper i dodao:

– Nismo se poznavali, niti družili. Ovo je pesma koja nas je spojila i koja će sigurno spojiti još mnoge zajedničke projekte – rekao je Vojaž za Toxic.

A ukoliko bi mu ponudili da zaigra na filmskom platnu, otkrio je kako bi se snašao.

– Nisam razmišljao o tome da ja glumim na filmu, ali ukoliko bih dobio neku mogućnost, sigurno bih probao, zašto da ne – ističe reper. Kako i sam kaže, studira audio-vizuelnu produkciju, tako da suštinski studira film, i nije isključeno da će se možda oprobati i na filmskom platnu – bio je iskren mladi izvođač.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike