Vanja Knežević uzvratila Saši Popoviću: Ne odgovara im da kažu da je mene Jelena vređala

25.03.2021

21:02 >> 20:50

0

Diskvalifikovana takmičarka je istakla da su iznete neistine o njoj koje želi da demantuje

Vanja Knežević uzvratila Saši Popoviću: Ne odgovara im da kažu da je mene Jelena vređala
Copyright Printscreen/Grand/ATA Images

Saša Popović je jutros gostovao u Jutarnjem programu televizije Prva gde se osvrnuo na diskvalifikaciju Vanje Knežević, a pojedine njegove reči se nisu dopale bivšoj učesnici ovog takmičenja, te je rešila da odgovori na njegove izjave.

– Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je stavila na svoj profil da su „Zvezde Granda” mizoginija, mediokritet i prostakluk, i napisala da je srećna što je zauvek završila sa ovakvim vidom takmičenja i rekla je svim novinarima da je doživela psihičko zlostavljanje i maltretiranje, znate li vi šta je to. Za Vanju Knežević su negativni komentari bili najveći marketing u „Zvezdama Granda”, i sad posle svega ona kaže: „Srećna sam što sam završila sa ovakvim vidom takmičenja i doživela sam psihičko zlostavljanje”, molim vas, psihičko zlostavljanje – rekao je Popović, a večeras, nakon nekoliko sati od emitovanja emisije, oglasila se i Kneževićeva.

– Upravo sam doputovala iz Beograda i sačekale su me neke vesti koje su u vezi sa gostovanjem Saše Popovića. Ovo je otišlo predaleko. Nažalost, moram opet da reagujem. Ne mogu da dozvolim da se šire neistine o meni. Sve je predstavljeno pogrešno, vidim da narod zna šta je istina, i da demantujem neke stvari koje je Saša Popović jutros rekao.

Bivša učesnica „Zvezda Granda” ističe da komentari u emisiji nikako nisu bili saveti i konstruktivne kritike već uvrede.

– Onakvi komentari upućeni meni nisu sigurno bili dobronamerni, tu se vidi agresivan pristup. Ne želim išta da se gura pod tepih. Reagovala sam tako kako sam reagovala, diskvalifikovali su me. Smatram da je tu bilo dovoljno da se zaustavi, međutim, dotična osoba je nastavila sa storijima, prozivala me. Preko svega sam prešla, posle emitovanja emisije sam dobila pravu sliku o svemu. Na sve sam reagovala kuluturno i smireno. Saša se uvek hvata za moj stori, a nikako da spomene da je mene Jelena vređala u emisiji i nakon emisije, verovatno im to ne odgovara. Želim da im kažem samo da im opraštam ta njihova maltretiranja – rekla je Vanja Knežević u okviru svojih objava na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike