Nakon što je voditeljka obelodanila prepisku sa Lečićem, on objavio svoju verziju (FOTO)

26.03.2021

08:15 >> 08:27

0

Glumac je na društvenoj mreži Fejsbuk obelodanio poruke koje je razmenio sa Hristinom Stojiljković

Nakon što je voditeljka obelodanila prepisku sa Lečićem, on objavio svoju verziju (FOTO)
Copyright Branislav Lečić, Miloš Tešić/ATAImages
Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila kolegu Branislava Lečića da ju je 2012. godine silovao, glumac je to oštro demantovao, a kritike i uvrede na njegov račun ne prestaju. Posle Danijele, voditeljka Hristina Stojiljković je izjavila kako je nju Lečić uznemiravao i dostavila javnosti poruke, međutim, Lečićeva strana priče je drugačija.
Naime, glumac je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio kompletnu prepisku koju je imao sa voditeljkom. Kako je ona izjavila, Lečića je upoznala tokom snimanja emisije, 2019. godine, a nakon toga ju je on uhodio i neprestano joj pisao poruke, a sada je Lečić objavio svoju verziju koja se razalikuje.

Printscreen Facebook/Branislav Lečić

Printscreen Facebook/Branislav Lečić

Printscreen Facebook/Branislav Lečić

Podsetimo, Hristina je putem društvene mreže Tviter okarakterisala Lečića kao progonitelja i dostavila svoju verziju prepiske.

– U iskušenju sam da objavim screenshot progoniteljskih poruka koje su mi nedeljama stizale od Branislava Lečića nakon što smo se jednom u životu videli kada mi je gostovao u emisiji. Puna podrška za Danijelu Štajnfeld i svaku ženu koja je žrtva predatora i (ne)moćnika – napisala je ona, a ukoliko malo bolje pogledate uočićete da se voditeljkina i glumčeva strana priče ne poklapa.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u avgustu prošle godine u dokumentarnom filmu “Zaceli me” otkrila da ju je seksualno napostvovao moćnik iz filmske industrije, a u ponedeljak je javnosti obelodanila da se radi o Branislavu Lečiću, koji ove navode oštro demantuje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike