Veliki povratak Suzane Jovanović na scenu muža Popovića koštao je 20.000 evra! Šminker, snimatelj, turski maneken... Ništa nije smelo da fali!

29.12.2020

13:25 >> 14:45

0

Saša je rado investirao u njen novi spot, koji će biti realizovan na egzortičnoj destinaciji

Veliki povratak Suzane Jovanović na scenu muža Popovića koštao je 20.000 evra! Šminker, snimatelj, turski maneken... Ništa nije smelo da fali!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović, za potrebe snimanja njenog spota, otputovali su u Antaliju sa timom saradnika i tom prilikom ,,stanjili džepove” za približno 20.000 evra. Pored njih dvoje, na put su krenuli šminker, snimatelj, fotograf i reditelj spota Dejan Milićević, stilista – ukupno njih šestoro, piše ,,Kurir”, prema rečima pevačicinog bliskog saradnika. Smešteni su u jednom od najprestižnijih hotela, u kom uglavnom elita odseda, ali kako nije sezona, veruje se da su ,,prošli” povoljnije.

Pročitate još:

Sudeći po fotografijama sa Instagrama, tamo borave već šest dana, što iznosi već oko 5.000 evra za celo društvo. Ukoliko se uzme u obzir da celom timu treba da plati za njihov posao i dnevnice, Popović je i tu morao da se ,,otvori”, što je, po rečima istog sagovornika, oko 7.000 evra. Avionske karte od Beograda do Istanbula, a potom i do Antalije iznose oko 400 evra po osobi (2.400 evra ukupno). Suzana je, takođe, za svoj veliki povratak angažovala i turskog manekena, kao i jednu devojku, koja je imala nekoliko scena, te iznajmila automobil, što je porodicu ukupno koštalo oko 20.000 evra.

Par nije bio slobodan za komentare medijima na ovu temu, ali sueći po objavama jedno je sigurno – ovaj provod dugo će pamtiti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike