Zdravko Šotra o Danijelinim optužbama da ju je silovao Lečić: Jedni vrište na nju, drugi na njega

26.03.2021

20:58 >> 20:16

0

Režiser ističe je glumici dao sve preporuke kada je odlazila u Ameriku, a povodom novonastale situacije nije želeo da zauzima bilo čiju stranu

Zdravko Šotra o Danijelinim optužbama da ju je silovao Lečić: Jedni vrište na nju, drugi na njega
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Danijela Štajnfeld je bila pravo osveženje na malim ekranima kada se pojavila u filmu „Ivkova slava” i seriji „Ranjeni orao”, koje je režirao Zdravko Šotra, a sada je on otkrio kakvo mišljenje ima o mladoj glumici i koga podržava povodom optužbi da je Branislav Lečić silovao mlađu koleginicu.

Pre nego što se odselila u Ameriku Šotra je poverio Danijeli uloge u pomenutim ostvarenjima, a sada priča kako je saznao za njen odlazak u inostranstvo.

Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld 24sedam/Miloš Tešić/ATAImages/Ptintscreen/YouTube N1

– Bila je talentovana mlada devojka. Njena uloga u „Ivkovoj slavi” nije bila velika ali ju je ona sjajno odigrala. Kasnije sam joj dao i ulogu u „Ranjenom orlu”. Sećam se da mi je jednog dana zazvonio telefon, ona je bila s druge strane. Zamolila me je tada da joj napišem preporuku pošto odlazi u Ameriku. Rekao sam joj: „Znaš šta Danijela, napiši šta god hoćeš i potpiši mene”. Značila joj je moja preporuka. Od tada se nismo više čuli, ako me dobro sećanje služi – kaže Šotra.

Šotra kaže da za sada ne zauzima nijednu stranu dok u javnost ne isplivaju svi dokazi i dok sud ne donese odluku.

– Ja ne bih zauzimao nijednu stranu za sad. Neka ostane nešto i za sud. Ovo je kao u srednjem veku lov na veštice. Kad počne opšta histerija onda udri. Jedni vrište na nju, jedni vrište na njega. Šta ja da kažem ili šta vi da kažete? – kaže Šotra za Nova.rs.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike