Kanje Vest otežava razvod: Još nije predao dokumenta, smatra da Kardašijanka ne želi kraj

27.03.2021

11:01 >> 10:56

0

Autor: D. Božović

Prema rečima izvora reper misli da će se Kim predomisliti i neće insistirati na okončanju njihovog braka

Kanje Vest otežava razvod: Još nije predao dokumenta, smatra da Kardašijanka ne želi kraj
Copyright Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia

Nekoliko nedelja unazad se priča o okončanju braka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta. Iako je rijaliti zvezda podnela zahtev za razvod, reper još uvek nije dostavio sve neophodne papire, te otežava da se ovaj proces završi.

Naime, prema pisanju stranih medija i Kim i Kanje su se dogovorili da je razvod najbolje rešenje i da će se brzo realizovati zbog dece koju imaju, izvor blizak reperu navodi da Vest još uvek nije podneo svoja dokumenta za razvod, a prema rečima izvora, Kanje je uveren da Kardašijanka zapravo ne želi razvod.

Profimedia

– Kanje još uvek nije podneo svoja dokumenta oko razvoda jer i dalje ne misli da će Kim to sprovesti do kraja. On misli da dovoljno dobro poznaje Kim te je uveren da ona to zapravo ne želi. On sada sve ovo vidi kao partiju šaha i zasad ne planira ništa da poduzme oko svega. To je njegov potez – rekao je izvor blizak reperu za „HollywoodLife“.

Podsetimo, Kim i Kanje su se dogovorili da će imati zajedničko starateljstvo nad decom koju su dobili u braku, a strani mediji su pisali da je reper veoma teško podneo to što Kim želi da se razvede od njega.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike