Vojaž nakon raskida sa Breskvicom želeo da se povuče iz javnosti: Veliki je pritisak

27.03.2021

11:33 >> 11:25

0

Mihajlo Veruović imao je nameru da napravi pauzu kako bi se oslobodio svih komentara koje ga svakodnevno dočekaju na društvenim mrežama

Vojaž nakon raskida sa Breskvicom želeo da se povuče iz javnosti: Veliki je pritisak
Copyright Mihajlo Veruović Vojaž Printscreen ,,Novo jutro"

Reper Mihajlo Veruović poznatiji kao Vojaž pre nekoliko meseci okončao je vezu sa koleginicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, a od tada se retko pojavljivao u javnosti i izbegavao je oglašavanje na društvenim mrežama, te je sada otkrio zbog čega je želeo da se povuče.

Miljenik mlađe populacije ističe da je želeo da napravi pauzu jer je osetio veliki pritisak zbog situacije sa Breskvicom i ističe da mu je namera da se fokusira na studiranje.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Stefan Tomašević

– Pa jednostavno nakon spleta događaja koji se dogodio, na koji ne želim da podsećam ni publiku, a ni sebe, hteo sam da napravim malu pauzu, da predahnem od javnosti. Moramo da uzmemo u obzir i moje godine. Punim 20 godina uskoro, dakle 19, sad sa tim godinama baš da ceo Balkan svaki dan priča o tebi i iznosi neka mišljenja koja nisu bazirana na činjenicama je jako veliki pritisak. Na neki način sam hteo da se oslobodim pritiska, kako bih mogao da se posvetim i nekim drugim stvarima. Pored muzike, ja i studiram, pa eto hteo bih da se posvetim i tome – rekao je Vojaž u emisiji „DeToxic“.

Inače, Vojaž je nedavno potvrdio da su on i Breskvica zvanično raskinuli i da je to zapravo bila mladalačka ljubav kojoj je došao kraj. Iako je bio izložen velikom pritisku, on je objasnio da to ne utiče na njegove muzičke planove i da će nastaviti da stvara hitove.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike