Sumnjam u iskaz moje koleginice da je silovana! Eva Ras o slučaju Štajnfeld-Lečić: Kao da je ta Danijela Meril Strip

27.03.2021

13:43 >> 13:46

0

Glumica je razočarana što je Branislav suspendovan iz predstava samo zbog optužbi koje još uvek nisu dokazane

Sumnjam u iskaz moje koleginice da je silovana! Eva Ras o slučaju Štajnfeld-Lečić: Kao da je ta Danijela Meril Strip
Printscreen Youtube/Novo jutro

Glumac Branislav Lečić proveo je juče u stanici MUP-a više od sedam sati zbog saslušanja povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao. Nakon što je dao izjavu u policiji, Lečić se oglasio na društvenim mrežama i obelodanio da je prošao poligraf.

Posle cele ove hajke, oglasila se glumica Eva Ras koja je dala podršku svom kolegi i istakla da je razočarana što je Lečić izuzet iz predstava u kojima je angažovan.

– Ja sam bila na poligrafu u jednoj emisiji, od 250 nas samo smo troje prošli, tako da taj poligraf ipak nešto pokazuje. To je atak na Srbiju, atak na naše zakone, vi ne možete otpustiti čoveka koji nije ni okrivljen, ni optužen, a vi ga izbacujete sa posla. Koliko znam to nije u saradnji sa zakonom. Ne može neko da kaže ona se nije umila i mi ćemo joj dati otkaz – ističe Eva.

Stefan Tomašević/ATAImages/ Youtube screenshot Instajder

Eva Ras ne krije da sumnja u iskrenost svoje mlađe koleginice i ističe da joj nikada nije palo na pamet da snima razgovor sa rediteljem.

Mogu vam reći iz iskustva da mnogi ljudi neće da idu na poligraf, jer unapred im je neprijatno. Ja sam išla za zabavnu emisiju, pa mi je bilo neprijatno. Kad vam uloga ne ide, mi ne da vodimo razgovore od 77 minuta, nego ceo život kad igrate u pozorištu je podređen pozorištu. Mi to ne snimamo, mi to radimo, i noću. Ras mi je govorio ne unosi otrove u našu ljubav. Sumnjam u iskaz moje koleginice da je silovana, ja sam 62 godine glumica i nikad mi nije palo na pamet da snimam šta mi reditelj kaže da radim – dodala je Eva Ras.

Iako je na glumačkoj sceni više od četiri decenije, Eva priznaje da nikada nije doživela neprijatnost, poput one koju je Danijela navela.

– Sramota me je bilo što nisam bila, jer su me zvali divljakuša. Udarala sam šamare i kad mi neko pruži ruku, a ne da me dodirne. Ja verujem da su ovo izmišljene priče. Šta znači u ponedeljak smo saznali za slučaj, a u sredu je izašao ogroman članak sa ekspertizama u ”New York Times-u”. Ne može ”New York Times” da određuje kakve ću gaće da nosim, to je tako zlonamerno, pritom nam sugerišu kao da je ta Danijela Meril Strip u Americi, pa je Amerika skočila da je Srbin silovao njihovu veličinu. Moramo da branimo Srbiju, ne može rulja da vlada Srbijom – rekla je Eva Ras u emisiji ,,Novo jutro”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi