Demantovao sam sebe! Isplivao intervju u kojem je Branislav Lečić priznao da je bio nasilan prema ženama

27.03.2021 | 13:15 >> 14:55

Autor: D. Božović

Glumac je povodom slučaja Danijele Štajnfeld izjavio da nikada nije primenio nasilje nad nežnijim polom, ali pre 14 godina je govorio drugačije

Copyright Branislav Lečić ATAImages

Glumac Branislav Lečić poslednjih nekoliko dana je u žiži javnosti zbog optužbi Danijele Štajnfeld da ju je silovao, što je on oštro demantovao, izjavivši da nikada nije bio nasilan prema nežnijem polu. Međutim, u javnost je isplivao njegov intervju koji je dao pre 14 godina, nakon razvoda od prve supruge, kada je sa knedlom u grlu priznao da je dva puta bio udario ženu.

Naime, Lečić je prilikom jednog intervjua morao da da odgovor na pitanje da li je ikada u životu udario ženu, na šta je on dao potvrdan odgovor.

– Nažalost, dva puta. Prvi put u pubertetu, jer me je devojka slagala, a to organski ne podnosim. Ponovilo se i pre izvesnog vremena, ali to je stvarno bivša priča koju sebi više nikad ne bih dozvolio – rekao je Lečić.
Copyright Stefan Tomašević/ATAImages/ Youtube screenshot Instajder

On je tada govorio o muškosti i svojoj „porodičnoj drami” kada ga je žena javno prevarila i prozvala kao muškarca.

– To je tačno. Ali što se lepo kaže, kako možeš biti jak ako ne priznaš svoju slabost? Kako možeš biti pobednik, ako nisi sposoban da konstatuješ poraz? A život je čudo, ima stalno nove tokove. Kao i u prirodi: smenjuju se noć i dan, plima i oseka, toplo i hladno. Ako se zadržiš u porazu, gotov si: ali ako ti je on stimulans, pokretačka sila za novu pobedu, onda si na konju. Dovoljno sam muško da sve to izdržim! Ne strahujem za svoju muževnost. Siguran sam u sebe kao mentalno, duhovno i seksualno biće, iako me je voljena žena, kraljica mog života, koja mi je podarila trinaest godina sreće i dvoje veličanstvene dece, izdala. To je mnogo dublje od prevare. Ona je izneverila naš zajednički projekat koji se zove porodica – ispričao je Branislav Lečić za Fejm.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam