Mandić o „tituli" plejboja i 15 godina starim sumnjama da je bio sa Cecom: Ljude je zanimalo sve osim mojih sportskih uspeha!

27.03.2021

21:01 >> 21:37

0

O njemu se, kaže Vlada, znalo samo da je rukometaš, ali ne i koliko je radio, te koliko dao

Mandić o „tituli" plejboja i 15 godina starim sumnjama da je bio sa Cecom: Ljude je zanimalo sve osim mojih sportskih uspeha!
Copyright Vlada Mandić ,,Suzanin izbor" screenshot

Vlada Mandić priznao je da mu je „titula” plejboja svojevremeno prijala, ali da se to promenilo u 27, kada je dobio ćerku. Tokom razgovora, dotakao se i 15 godina starih sumnji da je bio u vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović, te toga zašto smatra da nije trebalo to da negira.

– Sportisti neće da priznaju, ali vole malo i žutu štampu – da se piše koja kola vozim, da li sam bio s nekom ili nisam… to mi je bilo zanimljivo do 27. godine, kada sam dobio ćerku Sašu, a tada su se stvari promenile – ispričao je u „Grand Magazinu”, pa nastavio: To je lep period moje mladosti. Nisam ja radio ništa što ne rade i drugi muškarci, normalno je da imaš jednu, dve, tri devojke… ne u isto vreme! I u nekom trenutku mi je to pisanje postalo iritantno jer nisam želeo da me poznaju kao plejboja. Pišu, ali ne znaju koliko sam golova dao, samo su znali da sam rukometaš, ne koliko sam radio i koliko sam dao. Nisam želeo da gluposti zatamne uspeh – objasnio je on.

Vlada Mandić ATAImages

Voditeljka ga je, zatim, upitala i da li je ta „titula” olakšala „prolaz kod devojaka”.

– Naravno, ja sam iskren. Sportisti su uvek atraktivni, i kod nas i svugde u svetu. I nama je uvek sve olakšano, pa i prolaz kod devojaka, da se ne lažemo. Sportisti su uvek u dobroj liniji, zgodni, žive iznad proseka, voze dobra kola, to su olakšavajuće okolnosti – objasnio je Vlada, pa otkrio da je nekoliko puta morao da demantuje pisanja štampe, poput navoda da je bio u vezi sa Cecom Ražnatović.

– Da, dosta sam demantovao. Tada sam shvatio da demanti uopšte nisu korisni. Da sam prestao ne bi se pisalo toliko, ovako demantuješ, još više se piše. Kada ćutiš to prođe. Ja sam doduše davao povoda, naravno da jesam, ali bilo je dosta izmišljenih priča. Javnost je više zanimalo sve nego moji sportski uspesi. Kad sam u jednom trenutku shvatio da me ljudi prepoznaju zbog tog epiteta i žute štampe, a ne po tome gde igram, bilo mi je krivo. Bilo mi je zanimljivo da izađem u žutoj štampi, ali me prošla želja, izašao sam iz toga – zaključio je rukometaš.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike