Dosta joj je estrade? Marina Visković: Tražim neku šumu, da odem i da se odmorim od svega!

27.03.2021

22:12

0

Govoreći o provokativnim fotografijama, istakla je da granice više ne postoje i da bi najradije otišla iz grada, kako bi pronašla svoj mir

Dosta joj je estrade? Marina Visković: Tražim neku šumu, da odem i da se odmorim od svega!
Copyright Marina Visković ATAImages/Antonio Ahel

Marina Visković, razgovarajući o izazovnim fotografijama, istakla je da je jedna od onih koje su se uvek trudile da društvene mreže koriste sa merom i ukusom. Međutim, onime što oko sebe vidi – nije baš mnogo zadovoljna, pa bi najradije da ode „u neku šumu i malo se odmori od svega”.

Pročitajte još:

– Bože moj, ovo je estrada. Vidite šta radi Madona ceo život, između ostalog. Tako da, u tom smislu razumem izazovne fotke, ali kad neko igra samo na tu kartu to mi je primitivno. Ja sam se uvek trudila da to sve bude u nekim granicama, jer smatram da su malo sad granice otišle dođavola, da više granica nema – kaže Marina za „Mondo” i dodaje: Sve je danas normalno, što nije normalno. Ne znam gde da se preselim tačno? Tražim neku šumu da odem i da se malo, što se kaže, odmorim od svega. Al’ dobro, sve ide iz kuće, kućno vaspitanje je najbitnije. Tako da roditelji kakvi ste vi, takva će biti i vaša deca.

Inače, Marina ne krije i koliko je emotivna, te da ume i da zaplače na koncertima svojih kolega.

– Da, ja sam stvarno preemotivna i, recimo, plačem često na koncertima. Najluđe je da sam i kod Đanija plakala, kada je izašao na binu. Ja sam rekla: „Dobro, ja nisam normalna!” Đani onako sladak, izašao veseo. Ja kažem – što ja plačem? Zato što je to meni sve preemotivno. A kod Adila, naravno, kod Adila sam isto preplakala. Evo, ja bih sad zaplakala – priznaje.

Tokom istog tazgovora za pomenute medije, pevačica se dotakla i raskida posle deset godina veze.

– Čekaj, moram malo da se ohladim! Ne bih zaista sada nešto i pričala o emotivnom životu. Ne želim da komentarišem nešto emotivni život pošto više do sad stvarno nema ni smisla.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike