Džud Lo: Bilo bi sjajno da mogu da izađem napolje u pidžami

06.12.2020 | 12:13

Autor: Milica Gudžulić

,,Ono što je za neke odlazak do prodavnice po mleko, za mene kao poznato lice je ozbiljan proces, objašnjavao je on

Copyright Džud Lo Profimedia

Džud Lo smatra da je za njega mnogo zdravije da o svom imidžu i ne razmišlja mnogo. Svetski poznati glumac voleo bi kada bi mogao pojedine stvari da obavlja inkognito, kao što to čini i većina, pa se i ne trudi mnogo, kako bi sebi stvorio privid da ,,svakako živi kao i sav ostali svet”.

– Što se mene tiče, stvarno mislim da je zdravije ne ,,bacati” nekakvu posebnu pažnju na imidž. Ne bih da šaljem pogrešnu sliku u javnost, ona će svakako izaći… Lakše mi je da, u neku ruku, mislim da nisam toliko poznat kada krenem napolje nedovolno stilizovan, iz ovog ili onog razloga – pričao je on za ,,The BINGE Guide”.

Ovo, inače, nije jedini put kada se Džud ,,žalio” na svoju popularnost

– Možda ne u potpunosti svesno, ali svakako vodim računa o tome kako izgledam i kako se ponašam, za svaki slučaj ako me fotografi ,,upecaju”. Neobičan je taj osećaj. Na primer, većina ljudi razmišlja ovako: subota je i idem čas po mleko, pa obuku kaput preko pidžame. Bilo bi sjajno dfa i ja mogu tako. Ako se i desi, kasnije kao da me grize savest i molim Boga da to negde ne izađe – ispričao je 2018. godine, za ,,US Weekly”.

Pročitajte još:

Džud Lo tvrdi da je još pre skoro deceniju znao da će zavladati pandemija koronavirusa

Džud Lo u šetnji sa šestim detetom: Holivudski zavodnik neprepoznatljiv! (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam