Rasta još nema nanogicu! Reper o danima u pritvoru, pa emotivnom susretu sa ćerkom: Sve je to moralo da se desi

28.03.2021

19:49

0

Maloj Tari, koju je dobio s pevačicom Anom Nikolić, je najteže pao njegov odlazak iza rešetaka, ispričao je reper sa suzama u očima

Rasta još nema nanogicu! Reper o danima u pritvoru, pa emotivnom susretu sa ćerkom: Sve je to moralo da se desi
Copyright Stefan Đurić Rasta „Sceniranje" screenshot

Stefan Đurić Rasta krajem januara ove godine, posle gotovo četiri meseca, izašao je iz Okružnog zatvora u Beogradu. Prvi osnovni sud bio mu je ukinuo pritvor tada, a on je sa crnim kesama u rukama, izneo svoje stvari i, prema pisanju medija, odmah otišao da vidi ćerku Taru. Naslednicu je, inače, dobio sa pevačicom Anom Nikolić.

Osvrnuvši se na dan kada je završio iza rešetaka, istakao je da smatra da je sve to – moralo da se desi.

– Bio je jedan lepi, oktobarski dan. Krenuo sam da se vidim sa Alenom. Na Dorćolu su naišli pripadnici MUP-a. Našli su mi to što su mi našli u donjem vešu, pa su izvršili upad u moj stan i tamo našli 557 grama. Cela Srbija i Balkan znaju da da sam ja to promovisao kao lek, zalagao sam se za to – pričao je reper u „Sceniranju”, pa nastavio: Kada si okružen ljudima koji se bave tematikom, zaboraviš da ovde gde živimo situacija nije takva. Svetska zdravstvena organizacija isključila je to sa liste teških droga. Čekam da se to kod nas desi, da dođe do legalizacije. Ja sam shvatio koji je to zakonski problem… Ja ne volim da ulazim u spekulacije i govorim nešto što ne znam i nemam argumente. Niko tu nije kriv sem mene, što je bila takva situacija. Ja gledam da je to moralo da se desi.

Pročitajte još:

U pomenutu emisiju došao je bez nanogice, koju tek treba da dobije.

– Potpisao sam sporazum o priznanju krivice koji je sklopljen na godinu dana nanogice. Čekam da stigne i od tog momenta kreće služenje kućnog pritvora, računaće mi se i vreme koje sam proveo u pritvoru. Imaću skraćenu mogućnost kretanja, moći ću u šetnju sat ili dva i kada dođe momenat da idem da radim.

Tada, objasnio je da je snimak koji je nedavno kružio društvenim mrežama, na kom on nosi nanogicu, u stvari – stara šala.

– To je smešna priča. Moja drugarica je prolazila ulicom. Ja volim puno da radim u studiju i onda me ona zezala da ja živim nanogicu. Kao da smo naslutili nešto. To je nastalo godinu dana pre svega ovoga. Super mi je bilo kako se poklopilo, to je tada bila fora. Ja to nisam objavio sada, a postoji gomila mojih fanova koji preuzimaju stare snimke i ponovo ih kače.

@.stefanrasta

😂😂😂dobro je!!!#fyp #stefanrasta

♬ original sound – Rasta

Sa druge strane, vreme koje je proveo u pritvoru, priznaje, najteže je palo njegovoj ćerki Tari.

– Najviše je ispaštala moja ćerka, jer je jako vezana za mene, imamo poseban odnos. Ćerka nije znala gde sam, imali smo dogovor da joj kažemo da sam na putu jer je navikla da putujem, a ona je to prihvatila. Kada joj dođu drugari govorila je da joj stvari kupuje tata jer on mora da radi. Pitala je stalno kada ću da dođem, a na kraju ne mogu da opišem tu sreću. Trenutak kada sam izašao, nisam bio svestan toga, dugo sam proveo tamo. Bio je gotov istražni proces i ja sam bio u šoku sve do momenta kad sam video njenu sreću. Njena sreća bila mi je najbitnija, to beskrajno zadovoljstvo. Rekla je: „Tata, vratio si se!” Bila je sa mnom non-stop, kada sam jednom otišao u studio pitala je mamu kada ću da se vratim. Provodila je vreme i sa bakom i dekom kad nisam bio tu, ona im je govorila: „Hajdemo kući, možda će tata da se vrati.” Ja sam jak u glavi i znam da se namestim i dobro podnesem. Majka mi je bila velika podrška. To nije nešto što nisu znali. Moji roditelji su pre svega dobri psiholozi i znaju da racionaliziju problem. Majka mi je sve vreme bila najveća podrška i osoba kojoj najviše verujem. Bila mi je oslonac.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike