Zdravko Čolić otvoreno o porodici, skandalima i karijeri: Čovek sve može dok je zdrav!

06.12.2020

13:14 >> 13:28

0

Kako nema nastupa, Čola se posvetio radu na novim pesmama, a uživa u dugim šetnjama, kao i trčanju u prirodi

Zdravko Čolić otvoreno o porodici, skandalima i karijeri: Čovek sve može dok je zdrav!
Copyright Zdravko Čolić ATAImages

Zdravko Čolić trudi se da dane provodi dobro raspoložen, u opuštajućim šetnjama, te okružen onima koje najviše voli.

– Čovek, dok je zdrav, može sve. Uvek me je vodila pozitivna energija kroz život i to nema veze s godinama ili vremenom u kojem živimo. Uvek se trudim da nađem vremena za sebe, da razmišljam u tišini. Volim da sam u prirodi, da trčim ili šetam. Zapravo, svakodnevno se trudim da što više vremena provodim na svežem vazduhu. Opuštaju me duge šetnje – priznaje Čola u intervjuu za ,,Azru”, a onda nastavlja: – Dobar i ispunjen život čine i porodična i prijateljska druženja, putovanja, nastupi, kojima se uvek neizmerno radujem, pročitane knjige, odgledane predstave, filmovi… To je sve znak da si ostavio sebe u nečemu. Naravno, neizostavno je i stvaranje novih pesama. Koliko je želja, toliko je i obaveza – kaže on.

Zdravko Čolić Antonio Ahel/ATAImages

Njegov glavni saveznik, ,,oružje” kako on kaže, je – pozitivna energija, koju pokušava da prense i na svoju okolinu, kada mu se za to ukaže prilika.

– Vaspitanje koje nosim iz kuće me je oblikovalo, nisam pravio skandale, polako i sigurno sam gradio karijeru. A verujem da je glavno moje oružje pozitivna energija koju pokušavam da prenesem glasom i svojim izrazom. Svakako da bez rada i posvećenosti nema ni uspeha, a publika to vrlo dobro zna da proceni i oseti, pa i nagradi – dodao je pevač, koji svakako vaspitanje smatra važnim.

Kako je on popustljiviji, supruga Aleksandra tome je više posvećena, kada su njihova deca u pitanju.

– Supruga Aleksandra je ta koja je više posvećena vaspitanju naše dece, ja sam mnogo popustljiviji. Ali, bez obzira na tu činjenicu, trudim se da vaspitanje ne trpi, kao ni tradicionalne vrednosti na kojima počiva moja porodica. Porodica je osnovna ćelija društva, zato je moramo negovati. Iako živimo u trubulentnom i brzom vremenu, deci je potrebna pažnja da izrastu u dobre i kvalitetne ljude.

Trenutno, Čola radi na novim pesmama

– Sada, kad nema nastupa, posvetio sam se radu na novim pesmama. Obično počnem od nekih svojih novih ideja, a zatim uključujem saradnike. Videćemo kako će sve ispasti. Na poslednjih nekoliko albuma sam se manje-više uključivao kao autor, pa tako i na ovom novom, ali mnogo je lepih pesama i od mojih saradnika. Tek je sve u povoju, imamo nekoliko odabranih pesama, ali ne znam još da vam kažem kada će sve biti gotovo.

Zdravko Čolić ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Hitovi iz Čolinog ljubavnog života: Frida iz grupe Abba ga je upotrebila kao instant-supu!

Čola pre ženidbe otkrio: Imao sam mnogo žena, a najviše sam voleo kasirke, spremačice i stjuardese!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike