Lunin bivši dobio sina, pa slavio usred pandemije! Pevač mu zabavljao brojne goste: Nepoštovanje mera na vrhuncu!

29.03.2021

09:23 >> 10:57

0

Na žurki je, sudeći po društvenim mrežama, bilo barem 15 ljudi, koje je zabavljao Uroš Živković do kasno u noć

Lunin bivši dobio sina, pa slavio usred pandemije! Pevač mu zabavljao brojne goste: Nepoštovanje mera na vrhuncu!
Copyright Srđan Sarić Instagram screenshot

Srđan Sarić, bivši dečko Lune Đogani, proslavio je usred pandemije rođenje sina, kom je sudeći po kratkim snimcima sa društvenih mreža dao ime Luka.

Pročitajte još:

Maneken, o kom su mediji svojevremeno pisali kao o neprežaljenoj ljubavi Đoganijeve sa kojim je jedno vreme gotovo i živela, organizovao je žurku na kojoj se epidemiološke mere nisu poštovale, što je i te kako izazvalo burne rekacije javnosti.

Na slavlju, sudeći po snimcima koji su već u velikom broju i obrisani sa društvenih mreža, bilo je bar 15 ljudi, koji su se dobro provodili uz Uroša Živkovića. Pevaču je ovo, inače, već driga kovid-žurka na kojoj pesmom zabavlja okupljene, takođe bez zaštitne maske.

Mladi novopečeni otac trudio se da sa svim okupljenima provede izvesno vreme, pocepane majice i sa čašom pića u ruci. Nastup Uroša Živkovića posebno je dugo trajao, pošto se ponovo usred pandemije latio mikrofona. Sariću je u jednom trenutku zapevao i na uvce.

instagram screenshot

Inače, o vezi Lune Đogani i Srđana Sarića jedno vreme često se pisalo. Par se upoznao u teretani i otkako su bili započeli romansu, nisu se razdvajali. Đoganijeva je oko pet godina mlađa od ovog Zrenjaninca, a kako se dalje navodilo, maštala je i da se uda za njega. Međutim, on se jednom prilikom sam oglasio akonto njihove veze, ističući da nije bila toliko ozbiljna, već „vrlo kratka, tokom koje nisu planirali budućnost i neformalna”.

Srđan je i te kako aktivan na društvenoj mreži Instagram i primetno je da voli da uživa u luksuzu, uvek je doteran i sređen, te vozi i skupe automobile.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike