Tatin sin ismeva državu! Pevaču dao 4.000 evra da mu peva na žurki usred pandemije, a i pre rođenja naslednika se bahatio!

29.03.2021

16:00 >> 17:13

0

Srđan Sarić bez obzira na epidemiološke mere okupio je društvo pa slavio do kasno u noć, a zabavljao ih je Uroš Živković, kom je ovo drugi put da peva n

Tatin sin ismeva državu! Pevaču dao 4.000 evra da mu peva na žurki usred pandemije, a i pre rođenja naslednika se bahatio!
Copyright Srđan Sarić Instagram screenshot

Bogati maneken Srđan Sarić, javnosti najpoznatiji kao nekadašnji momak Lune Đogani, proslavio je prethodne večeri rođenje sina, kom je sudeći po snimcima sa društvenih mreža dao ime Luka. Kako saznajemo, Srđan je sin navodno vlasnika jedne banke, zbog čega ima mogućnost da troši puno para i tako ne izlazi iz najskupljih hotela u Srbiji, vozi auto od stotinak hiljada evra, pa je za njega prava sitnica što je, prema našim saznanjima, pevaču Urošu Živkoviću platio 4.000 evra da peva na kovid-žurki.

Po njegovom Instagram profilu, Srđan i ne krije da vodi život na visokoj nozi, obilazeći najluksuznija mesta. Dok se država bori protiv korone, svakodnevno apelujući na svest građana o tome koliko je virus opasan, i koliko su upravo zbog nesavesnih građana bolnice prepune pacijenata, mladi maneken očito nastavlja da se provodi kao ranije. Svakodnevno smo svedoci kako se pojedinci svojim bahatim ponašanjem i korona žurkama rugaju građanima ove zemlje, medicinskim radnicima i svima onima koji su ostali bez svojih najvoljenijih.

Veza sa rijaiti zvezdom

Prethodno, o njemu se često pisalo zbog veze sa Lunom, koju kako saznajemo, njegova majka nije podržavala. On je od nje stariji nekoliko godina i upoznali su se u teretani, pa započeli romansu. Đoganijeva je svojevremeno pričala kako je to bila velika ljubav, tokom koje je poželela zajednički život i brak, ali u svom oglašavanju, Srđan je istakao da nije bilo baš tako.

Luna je u tom periodu bila učesnica rijaliti šou programa.

Luna Đogani i Srđan Sarić Instagram printscreen

– Moj odnos sa njom nije vremenski trajao onoliko koliko ona izjavljuje. Veza je bila neformalna i kratka, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima… Nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrednoj vezi, nismo planirali budućnost, kao što ona konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija, nikada je nisam ni pominjao nakon okončanja naše neformalne, kratke veze – deo je njegove izjave, koju su prenosili mediji.

Živković, sa druge strane, nije odgovarao na naše pozive posle lumpovanja, tokom kog je zaradio i dobar bakšiš dok se barem petnaest ljudi veselilo, bez ijedne zaštitne maske na vidiku.

Ubrzo nakon što su snimci isplivali u javnost, bili su i obrisani sa društvenih mreža, a pevač se poneo – kao da se ništa nije desilo.

instagram screenshot

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike