Knezovu pesmu u kojoj se pojavljuje Lečić skinuli sa Jutjuba! Pevač progovorio o optužbama Štajnfeldove

29.03.2021

17:05 >> 21:46

0

Pevač nije želeo da staje ni na čiju stranu dok se slučaj ne razreši, ali je istakao da osuđuje nasilje bilo koje vrste

Knezovu pesmu u kojoj se pojavljuje Lečić skinuli sa Jutjuba! Pevač progovorio o optužbama Štajnfeldove
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Originalna verzija numere „Bubamaro moja mila” koju je otpevao Nenad Knežević Knez, a u kojem se pojavljuje glumac Branislav Lečić skinuta je se pevačevog Jutjub kanala iz za sada, još uvek nepoznatih razloga. Kako je Knez imao priliku da sarađuje sa glumcem, on je sa javnošću podelio svoje mišljenje o optužbama Danijele Štajnfeld da ju je silovao Lečić.

– Neko je skinuo ne znam kako i zbog čega. Ja imam stav, a to je da je Danijela iznela optužbe, a Lečić odbranu, a drugi ljudi treba da odluče šta je pozadina. Ono što ja mogu da kažem da nasilje bilo koje vrste osuđujem, gnušam se toga.

Petar Markovic/ATAImages

Juče je sve iznenadila izjava Simonide Milojković koja je izjavila da tri pevačice na estradi ćute o silovanju moćnika iz muzičke produkcije. Knezova ćerka, Ksenija Knežević pošla je očevim stopama, a on sada ističe da ne postoji mušarac koji bi mogao u sličnu situaciju da je uvuče.

– Ćerku ne savetujem o tome jer je jako svesna svega, ona je svoja, ima izuzetno izražen personaliti, ne postoji nijedan muškarac koji bi mogao da je uvuče u takvu priču. Ona sve jasno stavlja do znanja odmah – kaže Nenad Knežević u emisiji „Puls Srbije”.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike