Prešao granicu bez pasoša! Mima Karadžić ispričao anegdotu sa nekadašnjom devojkom

31.03.2021

07:48

0

Glumac je gostovao u emisiji Amidži šou, pa je nasmejao sve u studiju kada je otkrio iskustvo sa carinicima

Prešao granicu bez pasoša! Mima Karadžić ispričao anegdotu sa nekadašnjom devojkom
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac i reditelj Milutin Mima Karadžić otkrio je detalj iz prošlosti koji je iznenadio sve u studiju tokom gostovanja kod Ognjena Amidžića, a tiče se anegdote sa jednom devojkom s kojom je bio u vezi.

– Jednom sam, pre mnogo godina, prešao granicu bez pasoša, pustili su me. To je bilo na mađarsko-srpskoj granici. Naši su me pustili, pa su na mađarskoj granici tražili da im pošalju neki dopis  (smeh) – kazao je Mima, a zatim ispričao kako se dalje odvijao događaj.

– Tad sam bio sa jednom devojkom. Rekao sam tada da ostavim nju na granici u zalog, kao garanciju – rekao je Karadžić u emisiji “Amidži šou”.

Inače, Karadžić trenutno igra u seriji “Porodica” gde tumači lik generala Nebojše Pavkovića, pa je komentarisao ulogu za koju je razmišljao da li da je prihvati.

– Bilo mi je čudno kad su me tek zvali, nisam bio siguran. Kada su počele čestitke, bilo je iznenađujuće i sjajno što je to dobro. Kako igrati likove koji su i dalje živi? Dobiješ scenario i to je lik, on živi kod publike i ti ga oživljavaš, tako da bilo koga od njih koji su živi i imaju svoje sudbine procenjuju gledaoci. Gde je bilo manje imitacija ispalo je i bolje – rekao je nedavno glumac u Pulsu Srbije

Stefan Tomašević/ATAImages/ Youtube screenshot Instajder

Podsetimo, Mima se poslednji put oglasio u medijima povodom skandala u slučaju Lečić – Štajnfeld. Glumica je iznela tvrdnje u Višem tužilaštvu da ju je silovao kolega Branislav Lečić, a strasti od 22. marta kada je objavljeno njegovo ime javno se ne smiruju. Kadardžić je tada stao na stranu kolege, smatrajući da nije kriv.

– Ne verujem da je to tačno, nisam čuo taj snimak u kojem on, navodno sve priznaje. Ne znam kakva je osoba Danijela, igrali smo pre 15 godina zajedno i bila mi je odlična kao koleginica, ali ne poznajem je intimno. Sa druge strane, Leka mi je dobar prijatelj godinama, ali se sada nisam čuo sa njim, sigurno ima dosta svojih muka u ovom trenutku. Ne verujem da ju je silovao, dok se ne dokaže suprotno – rekao je Mima za Informer.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike