Ivan Gavrilovć o vezi sa ćerkom Slobodana Miloševića: Kad smo se smuvali, sutradan sam se već pokajao, uhvatio me strah

31.03.2021

19:01 >> 19:39

0

Autor: D. Božović

Pevač ističe i da je njegov susret sa Marijinim roditeljima bio veoma napet

Ivan Gavrilovć o vezi sa ćerkom Slobodana Miloševića: Kad smo se smuvali, sutradan sam se već pokajao, uhvatio me strah
Copyright Ivan Garvilović ATAImages/Stefan Tomašević

Pevač Ivan Gavrilović imao je ljubavnu romansu sa ćerkom Slobodana Miloševića, Marijom, a sada otkriva kako je to biti u vezi sa devojkom čiji roditelji su bili tada na glavnim pozicijama.

– Čini mi se tad nisam bio ni svestan u šta ulazim. Kad smo se smuvali, sutradan sam se već pokajao, uhvatio me strah, kad sam video njenu vizitku. Odlučio sam da se povučem, da neću ništa više sa njom. Međutim, zvoni mi telefon i zove me da se vidimo. U tom momentu bi bilo glupo da je nisam ispoštovao – rekao je pevač i objasnio kako je izgledao njegov susret sa Mirom i Slobom.

Marija Milošević i Ivan Gavrilović ATAImages, Youtube screenshot

Gavrilović je otkrio i da je tokom zabavljanja usledilo i upoznavanje sa Mirom Marković i Slobodanom Miloševićem, zbog čega je imao veliku tremu, a kako kaže razgovor je prošao sa mnogo tenzije.

– Traumatično, zaj*bano, ali šta ćeš. Oni su ljudi, koliko su tad mogli bili okej. Bile su neke provere i pitanja „Ko si ti”, „šta si”, „da li si neki ubačeni element” i tome slično. Više je bilo mučno nego lepo.

Gavrilović se osvrnuo i anegdotu koja je obeležila njihovu vezu.

– Imala je neki automobil kadet kockicu staru 20 godina, koji je ona koristila da bi mi pobegli od obezbeđenja i da dođemo kod mene kući, gde bi bili dva, tri dana. Stalno je bežala i žudela za tim normalnim životom. Jednom smo povezli i mog ćaleta da i on vidi vilu, promašili smo izlaz i zakucali smo se u hitnu pomoć. Odmah se pojavila murija, DB, to se moralo zataškati, to tad nije smelo da se zna. Bilo je bitno da porodica kao porodica funkcioniše, jer je bilo grozno stanje i bili su u rasulu – ispričao je Ivan Gavrilović za „Kurir”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike