Nikad zamena, samo diva! Zorica Brunclik o navodima da menja Mariju Šerifović u „Zvezdama Granda”

01.04.2021

15:08 >> 14:46

0

Autor: D. Božović

Pevačica je putem društvenih mreža stavila tačku na nagađanja da će biti deo muzičkog takmičenja

Nikad zamena, samo diva! Zorica Brunclik o navodima da menja Mariju Šerifović u „Zvezdama Granda”
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Navodi da će pevačica i članica žirija „Zvezda Granda” Marija Šerifović napustiti ovo muzičko takmičenje i da će na njeno mesto doći Zorica Brunclik iznenadili su javnost, ali i samu pevačicu.

Kako bi spekulacijama i nagađanjima stala na put Brunclikova se povodom ovoga oglasila na društvenoj mreži Instagram i da ne postoji takav dogovor sa „Grand” produkcijom.

Printscreen Instagram/zoricabrunclik_official

– Celog života svoje bitke bijem sama, a sa svim kolegama funkcionišem čisto i pošteno – poštovanje za poštovanje, prijateljstvo za prijateljstvo, kolegijalnost za kolegijalnost, ljubav za ljubav. Upravo zato želim da poručim da me ni sa kim nećete posvađati, niti ćete ubaciti razdor između mene i bilo koga. Naročito nećete uspeti da me spustite na nivo na kome bi želeli da me vidite, tvrdeći da ću ja nekome biti zamena. Moram da vas razočaram, to se nikada neće desiti, jer ja alternacija ni u životu, niti u poslu, nikada neću biti! Ne ide to uz moje ime, lik, karijeru, hitove koje sam snimila, ne slaže mi se ni uz boju kose… A i previše sam navikla da budem prva. Uz želju da me ostavite na miru i da probate da u budućnosti nađete adekvatniju žrtvu, srdačno vas pozdravlja vaša originalna diva – napisala je Zorica Brunclik na svom Instagram nalogu objasnivši sve do detalja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike