Poslednji pozdrav Zafiru Hadžimanovu: Ispratićemo ga sa osmehom i pesmom

01.04.2021

18:11 >> 19:56

0

Sin isktaknutog pevača i glumca, Vasil Hadžimanov objavio je na Fejsbuku da će njegov otac biti ispraćen na večni počinak u najužem krugu članova porodi

Poslednji pozdrav Zafiru Hadžimanovu: Ispratićemo ga sa osmehom i pesmom
Zafir Hadžimanov ATAImages/Miloš Rafailović

Pevač, glumac i voditelj Zafir Hadžimanov preminuo je 27 marta u 77. godini od posledica koronavirusa , a sada se njegov sin Vasil Hadžimanov oglasio putem društvene mreže Instagram i saopštio javnosti da će njegov otac biti sahranjen u sredu, 7. aprila na Novom groblju.

Printscreen Facebook/Vasil Hadžimanov

– Ispraćaj mog oca Zafira obaviće se u sredu, 7. aprila na Novom groblju, u krugu najuže porodice i prijatelja.Urna će biti položena u Aleji zaslužnih građana. Kada prođe ova grozna pandemija napravićemo ispraćaj kakav dolikuje i kakav je Zafir zaslužio. Ispratićemo ga sa pesmom i osmehom. Baš tako kako bi on voleo i kako je živeo ceo svoj život. Hvala od srca svima na mnogobrojnim porukama podrške i razumevanju- napisao je Vasil Hadžimanov na Fejsbuku.

Podsetimo, Vasil se od svog oca oprostio emotivnom porukom i uputio mu poslednji pozdrav.

– Njegovo veliko srce nije uspelo da pobedi bitku sa ovom groznom bolešću. Za sobom je ostavio pravo bogatstvo, od pesama koje je tako majstorski lako pevao, preko svojih mnogobrojnih i raznovrsnih kompozicija, knjiga poezije i proze, pa sve do nenadmašivih uloga u pozorištu i na filmu. Tevije nad Tevijama! No, pre i iznad svega toga, svojoj porodici i najbližima uvek je nesebično davao svoju ogromnu ljubav, pažnju i podršku – napisao je tada Vasil.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi