Digni glavu visoko i kleči jedino pred Bogom: Nina Badrić podigla samopouzdanje damama

01.04.2021

19:30 >> 19:20

0

Autor: D. Božović

Pevačica je uz fotografiju na kojoj je nasmejana napisala veoma važnu poruku

Digni glavu visoko i kleči jedino pred Bogom: Nina Badrić podigla samopouzdanje damama
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Hrvatska pevačica Nina Badrić obradovala je svoje pratioce novom fotografijom na kojoj pozira sa osmehom na licu i bez trunke šminke, sa raširenim rukama. Da joj prija svež vazduh i da uživa u svom rodnom gradu govori slika na Instagramu, gde se pevačica fotografisala pokraj plavog prostranstva.

Kao što to obično biva, ovakva fotografija ima i neku pouku i zaključak, a u nastavku pročitajte kako glasi Ninina poruka za sve dame.

– Lepa si. Vredna si. Dragocena si. Jedinstvena si. Prekrasna si. Dobra si. Odbaci sve što te drži za ovaj raspadljiv svet, digni glavu visoko i kleči jedino pre Bogom – napisala je Nina Badrić na Instagramu.

Pevačica, kao i njene brojne kolege već više od godinu dana ne nastupaju, a povodom toga, Nina se obratila javnosti.

– Srećna mi godina dana prisilnog odmora. Nove pesme se snimaju, planova je puno u mojoj glavi al’ muzika i nastupi su ionako trenutno nebitni i zabranjeni. Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira (ako ima još takvih predloga za posao samo dajte, nemojte se štedeti). A do tada mogu picnuti frizuru, pa da barem na Instagramu izgleda da je sve super kul. Pozdrav uz pesmu Radnička odmara se klasa, plavi se Jadran talasa – napisala je Badrićeva ranije na Instagramu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike