Neka nam se čula dotaknu: „Van Gog” nakon karantinskog koncerta spremio novi spektakl za publiku

02.04.2021

06:00 >> 07:48

0

Neke od starih hitova grupa Van Gog” će predstaviti prvi put u novom muzičkom ruhu

Neka nam se čula dotaknu: „Van Gog” nakon karantinskog koncerta spremio novi spektakl za publiku
Copyright Đule Van Gogh ATA Images/Stefan Tomašević

Članovi rok sastava „Van Gog”, koji čini čuvena muzička trojka – Đule, Srba i Gaga, za milionski auditorijum će pripremiti neobičan i originalan „muzički eksperiment” u okviru  emisije „Studio” (RTS 1).

Posle godinu dana od karantinskog maratonskog live koncerta koji je „Van Gog” priredio fanovima iz svog „kućnog” studija, ova tri muzička eksperta će sada sa potpuno novim aranžmanima starih pesama izvesti tri svoje pesme u okviru ove produkcijske kuće.

Lider benda Zvonimir Đukić Đule je uoči emisije, zajedno sa Srbom, zasvirao na akustičnoj gitari, najavljujući da će se u opusu numera koje će izvesti na bini svetskog kalibra naći i jedna obrada, njemu najomiljenija pesma! Najavljujući nastup benda, Đule je vidno raspoložen izjavio:

Skymusic

– Spremni za let? Ok, vežite se, polećemo, neka nam se čula dotaknu, ne dozvolimo ovom vremenu i pošasti koja nas je zadesila da nas otuđi. Uživajte u muzici!

Podsetimo, „Studio” je nastao iz prve regionalne dodele muzičkih priznanja, manifestacije „Music Awards Ceremony” (MAC),  i promoviše regionalnu muzičku saradnju, spajajući umetnička dela i vrhunsku tehničku produkciju u celinu koja predstavlja veliki iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV fotmate.

„Studio” je prvi muzički šou-program koji je omogućio gledaocima da zavire „iza scene“ i upoznaju muzičke izvođače u potpuno drugačijem svetlu dok stvaraju numere, a sve u saradnji sa produkcijom „Skymusic”.

Skymusic

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike