Znam da me Šaban čuva s neba! Hasan Dudić, iz bolničke postelje: Skinut sam sa kiseonika, uskoro idem kući!

02.04.2021

10:16 >> 11:27

0

Autor: M. Gudžulić

Pevač je u najgorim trenucima mislio na pokojnog brata od tetke, siguran da je on taj koji mu nije dao da ode na onaj svet

Znam da me Šaban čuva s neba! Hasan Dudić, iz bolničke postelje: Skinut sam sa kiseonika, uskoro idem kući!
Hasan Dudić ATAImages/Antonio Ahel

Hasan Dudić progovorio je iz bolničke postelje o svom zdravstvenom stanju, pa otkrio kako više nije na kiseoniku i da bi za oko deset dana trebalo da bude pušten kući. Bilo je, priznaje, trenutaka kada mu nimalo nije nilo lako, ali tada – siguran je da ga je pokojni brat od tetke pogledao.

– Pre tri dana mi je mnogo pozlilo i morao sam da se javim u bolnicu. Prebacili su me u KBC Zvezdara i doktori su uradili sve da mi što pre bude bolje. Skinut sam sa kiseonika i sada mi se daje samo po potrebi, čisto preventivno. Trebalo bi da me puste kući, nadam se, za desetak dana. Nisam se vakcinisao jer sam pio neke lekove. Kad sam otišao, oni su me pitali, pa su mi rekli da moram da dođem za sedam dana jer zbog tih medikamenata ne smeju da mi daju prvu dozu. U međuvremenu sam dobio koronu i završio u bolnici – objašnjavao je „Republici” Hasan, pa nastavio: Raspadao sam se u jednom trenutku, mislio sam da odlazim na onaj svet. U tim trenucima sam video mog Šabana. Znam da me on čuva s neba, ne da mi da odem na onaj svet. Nisam ga sanjao, ali sam u nekim trenucima osećao njegovo prisustvo.

Pevač dodaje da je Šaulić bio jedina osoba na koju je u svakom trenutku mogao da računa.

Hasan Dudić ATAImages/Antonio Ahel

– Da je moj Šaban još živ, ja bih imao mir. Bez njega je sve nekako pusto. Ni roditelji mi nisu toliko značili koliko je on. Nikada nije glumio zvezdu, a bio je najveći koji je mogao da se rodi na ovom svetu. Na njega sam mogao u svakom trenutku da se oslonim. Sećam se da sam jednom ležao na VMA i on mi je došao u posetu. Sećam se da mi je tad rekao: „E, moj Haso, ko će da ti dođe ako neću ja?!” On je jedino brinuo o meni, pored mog sina. Mnogi su pokušavali da nas zavade, ali nije moglo uvek da im uspe.

Dudić je još jednom posavetovao sve da vode računa o svom zdravlju.

– Strašno je kada se u poznim godinama razbolite. Organizmu je i najmanja prehlada veliki rizik. Čuvajte, ljudi, zdravlje koliko god možete da bi vas telo što duže služilo!

ATAImages/Antonio Ahel

Otkako je u bolnici, nije se čuo sa mnogo ljudi.

– Nisam se čuo sa mnogo ljudi otkako sam u bolnici. Zlata me nije zvala, pitanje je da li ona uopšte zna gde sam. Svako vodi brigu o svojim problemima. Ne zameram joj, nismo se dugo čuli. Možda će da sazna preko medija da sam bio na kiseoniku, pa me tada pozove. Svakako se nadam da ću uskoro da budem pušten kući. Ne volim bolnice, kome je u njima prijatno?! Nadam se da ćemo što pre da pobedimo koronu kolektivno. Svima nam je preko glave da se čuvamo i plašimo ovog virusa.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi