Živi sa roditeljima i studira, a raskid sa Breskvicom ga je ojačao! Vojaž tvrdi: Mora da postoji kiša, da bih video dugu!

03.04.2021

09:24 >> 12:11

0

Mladi reper sve češtće u poslednje vreme priča o bivšoj devojci, dodajući da nisu raskinuli zarad marketinga

Živi sa roditeljima i studira, a raskid sa Breskvicom ga je ojačao! Vojaž tvrdi: Mora da postoji kiša, da bih video dugu!
Copyright Vojaž, ATAImages/ Antonio Ahel

Reper Mihajlo Veruović Vojaž posle raskida od devojke Anđele Ignjatović Breskvice sve češće se otvara i priča o njihovom odnosu.

Sad je, definitivno, potvrdio da spekulacije o raskidu u svrhu marketinga nisu tačne, kao ni želja za novcem. Iako njihovi fanovi imaju razne teorije, on otkriva šta je istina.

– Nije nama do novca, jer smo mladi. Sve što radimo je iz čiste ambicije i ljubavi prema muzici, nije meni krajnji cilj novac. Pokušavam da nađem lepu misao da bih mogao da kažem šta osećam.  Život nije jedna ružičasta stvar. Mora da postoji malo kiše da bih ipak video tu dugu. Smatram da je kiša koju sam ja prošao uticala na mene i da me je pretvorila u iskusnijeg momka. Sad je vreme da se fokusiram na dugu – kaže Vojaž i objašnjava kako je emotivno doživeo sve.

– Čitava situacija me je ojačala. Imao sam vremena da razmišljam o sebi, čovek kada misli, on napreduje. Ne želim da komentarišem navode da li je došlo do prevare i da li je Breskvica bila sa raznim reperima. To je zanimacija za ljude, da čitaju te napise i o tome pričaju. Prevelika privatnost je u pitanju – poručio je mladi pevač kojeg je reditelj Miloš Avramović angažovao za nastavak „Južnog vetra“.

Anđela Ignjatović Breskvica Printscreen: Instagram/brrreskvica

Mediji su nedavno preneli Vojažov razgovor sa legendarnim Duletom savižem, kada ga je u pitao “sine, čime se ti baviš?”, te se mladi pevač osvrnuo na njihovo nedavno zajedničko gostovanje na televiziji.

– Bili smo u bekstejdžu jutarnjeg programa na „Prvoj“. Dule Savić je tu bio gost i započeli smo temu koja nam je u tom trenutku bila bliska. On me je stvarno u tom momentu pitao: „Izvini, a čime se ti baviš?“. Ja sam mu rekao da se bavim muzikom, na šta mi je on poručio da mu je drago i da mi želi svu sreću. Interesantna scena, Dule Savić je kralj, šta imam da pričam o njemu?

pročitajte još

S obzirom na to da tokom pandemije nema nastupe, Vojaž se posvetio studiranju.

– Konkretno, studiram u ovom trenutku, ova pauza mi je dala dovoljno vremena da se posvetim fakultetu. Živim i dalje sa roditeljima, nemam problem sa egzistencijom. Tu su roditelji da mi uvek pomognu. Muzika koju pravim nije od danas do sutra. Sluša se svuda u dijaspori i imam veliku zaradu na raznim muzičkim platformama – zaključio je Veruović za “Blic”.

Podsetimo, Vojaž je snimio pesmu i spot za numeru „Pleši“ za nastavak filma “Južni vetar”.

– „Južni vetar“ je veliko ostvarenje u prethodnih nekoliko godina. Velika mi je čast da mogu da učestvujem u takvom projektu. Radili smo pesmu „Pleši“ koja će biti internacionalna saradnja sa popularnim reperom J Fadom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike