Klark Greg posle razvoda uhvaćen u društvu misteriozne plavuše! Satima su sedeli na plaži (FOTO)

04.04.2021

10:11 >> 10:13

0

Glumac se u februaru zvanično rastao od supruge Dženifer Grej, a sada su ga paparaci fotografisali kako uživa u novom ženskom društvu u Malibuu

Klark Greg posle razvoda uhvaćen u društvu misteriozne plavuše! Satima su sedeli na plaži (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumac Klark Greg juče je u Malibuu proveo dan na plaži sa misterioznom ženom, nakon što se u februaru razveo od supruge Dženifer Grej.

Glumac i izvesna plavuša od koje se gotovo nije odvajao, uslikani su na plaži dok su se družili. Klark je želeo i da se opusti u sportskim čarima, pa je jedno vreme surfovao po lepom vremenu, dok ga je njegova devojka posmatrala sa plaže. Kada se presvukao, seo je pored nje, fotografisao je, a zatim su i dugo ćaskali. Sve to su ovekovečili paparaci. Glumac se primetno ugojio i dobio bore, ali ono što je najvažnije jeste da je delovao raspoloženo.

Profimedia

Profimedia

Podsetimo, prošle godine u svetskim medijima odjeknula je vest da se Gred razvodi od Dženifer, koja se proslavila ulogom Frensis Bejbi Hausmen u filmu “Prljavi ples”. Ona je odlučila da okonča brak od svog dugogodišnjeg supruga, a prema sudskom izveštaju ona je nemeravala da zadrži svu zaradu od filma koji joj je doneo svetsku slavu.

Profimedia

Prema dosijeu sudske presude koji je nabavio američki magazin People, Grejova je u brakorazvodnoj parnici osigurala da njen suprug ne dobije ni novčić koji je zaradila ulogom u kultnom filmu iz 1987. i njegovom filmskom nastavku iz 2004. godine. Kako se prošle godine navodilo, njihov brak je zvanično trebalo da bude prekinut 16. februara ove godine. U braku koji su sklopili 2001. godine, Dženifer i Klark dobili su ćerku Stelu, koja danas ima 19 godina. Uz to, glumački par se dogovorio da će zajednički brinuti o troškovima svoje ćerke dok ne napuni 24. godine. Bivši par sklopio je dogovor i o podeli procenta za više od 30 projekata na kojima su zajedno radili, uključujući glumčev rad na Marvelovim filmovima poput “Osvetnika”, “Kapetana Amerike”, “Ajron Mena” i drugih.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike