Severina potresena zbog devojčice koja je preminula zbog batina: Svirepo, okrutno

05.04.2021 | 12:14 >> 11:53

Autor: D. Božović

Pevačica nije mogla da sakrije tugu povodom slučaja dvoipogodišnjeg deteta koje je preminulo od posledica udaraca koje su mu zadali roditelji

Copyright Severina ATAImages/Antonio Ahel

Severina Kojić oglasila se povodom slučaja dvoipogodišnje devojčice, koja je preminula na Klinici za dečje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu, zbog povreda koje su joj naneli roditelji. Pevačica je očigledno kivna na institucije Socijalnog rada koje su dopustile da se ovo dogodi.

– Svirepo, okrutno, neshvatljivo, neprežaljivo, neoprostivo. Mali anđeo oduzet je iz toplog i sigurnog hraniteljskog doma jer nije imao svog anđela u Centru za socijalnu rad. Jer socijaln rad (od Centra koji se tako zove) nije dobilo. Zašto? Zato jer sistem ne funkcioniše. Kao što sudovi ne funkcionišu. I sve u lancu. Korupcija ili nemar – rezultat je isti. Zašto je zbog toga moralo umreti od batina isprebijano dete? – napisala je Severina na Instagramu.

Inače, pevačicu je dodatno rastužila ova tragedija jer je i sama imala neprijatan kontakt sa institucijama Socijalnog rada koje su starateljstvo nad sinom dodelile njenom bivšem emotivnom partneru Milanu Popoviću.

Podsetimo, protiv Severine je direktorka osnovne škole “Matija Gubec” u Zagrebu, Ljiljana Klinger, podnela prijavu zbog navoda da joj je pretila 10. marta 2020, a te optužbe su odbačene.

– Obaveštavamo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, zbog kaznenog dela pretnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rešenjem Opštinskog državnog tužilaštva od 29. juna 2020.g pod brojem KP-DO-3339/20 “jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Kojić na opisani način ostvarila obeležje prijavljenog kaznenog dela – poručila je advokatica Biloš za “Jutarnji.hr”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam