Jedna vrata se zatvore, druga se otvore! Vanja Knežević: Presrećna sam zbog moje prve pesme, volela bih da upoznam Cecu

05.04.2021

14:43

0

Bivša kandidatkinja Zvezda Granda kaže za 24sedam da još uvek nije svesna šta joj se dešava, jer se sve brzo odvija od trenutka kad je izbačena iz takmič

Jedna vrata se zatvore, druga se otvore! Vanja Knežević: Presrećna sam zbog moje prve pesme, volela bih da upoznam Cecu
Copyright Printscreen/ATAImages

Bivšoj kandidatkinji “Zvezda Granda” Vanji Knežević sreća je prvo okrenula leđa kada je izbačena iz takmičenja, a zatim joj se osmehnula. Kako su mediji pisali, osamnaestogodišnjoj Banjalučanki najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović pomoći će da snimi prvu pesmu.

Zbog skandala koji je prvi put nastao u ovom takmičenju, javnost je podigla glas protiv “Grand produkcije” zbog omalovažavaja dece, vulgarnosti koje se prikazuju, ali i postupka Jelene Kalreuše jer je rasplakala Vanju, a njoj se pružila lepa prilika da snimi pesmu. Kao po onoj staroj “ko zna zašto je to dobro”, rukovodila se i Kneževićeva, koja je sada, kako kaže za 24sedam, potpuno zadovoljna, iako priznaje da joj zbog svega nije drago. Najpre smo je upitali šta trenutno radi i da li bi volela bolje da upozna Cecu.

– Istina je da radim na svojoj prvoj pesmi i presrećna sam zbog toga. Još uvek nisam svesna šta mi se dešava, jer se sve tako brzo odvija, kao da sam se probudila iz nekog ružnog sna i sada uživam u divnim stvarima. Nadam se da će reakcije publike biti dobre, trudimo se da sve bude kako treba i kako smo zamislili. Nadam se da ću opravdati očekivanja – kaže Vanja, a zatim se raspričala o Ražnatovićevoj.

– Volela bih bolje da je upoznam i iskreno se nadam da će biti prilike i za to. Bila bi mi velika čast i zadovoljstvo. Znam skoro sve njene pesme i sve su mi drage na svoj način – ističe ona, a zatim je opisala događaje koji su sada iza nje.

Svetlana Ceca Ražnatović ATAImages

– Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, verujem da je tako. Nadam se lepim i pozitivnim saradnjama u budućnosti – smatra Kneževićeva, koja je dobila na popularnosti otkako je napustila “Zvezde Granda”.

Iako nije želela da otkrije o kakvoj saradnji sa Cecom se radi, saznali smo od izvora bliskog pevačici da imaju zajedničkog prijatelja, koji ju je samoinicijativno pozvao za savet. Tada je Ražnatovićeva dala svoje kontakte autora kako bi pomogla devojci, ali se to nije dopalo Karleuši, koja se odmah oglasila i sasula drvlje i kamenje na nju.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Kneževićeva je diskvalifikovana jer je repostovala na Instagramu uvrede i poruke koje sadrže nasilje na račun Jelene Karleuše, zbog čega je članica žirija inicirala da je izbace. Tada je krenuo Instagram rat između mlade kandidatkinje i pevačice, te je Karleuša čak najavila da će podneti krivičnu prijavu protiv nje. Marija Šerifović, koja je bila Vanji mentor tokom takmičenja, izjavila je da smatra da su u pomenutom slučaju svi preterali, te da ni Vanja, a ni Jelena nije trebalo tako da postupe.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike