Autogol se ovoga puta desio meni! Snežana Kačar, posle odlaska iz „Zvezda Granda": Danima sam se budila uplakana!

05.04.2021

20:33 >> 19:56

0

Kandidatkinja nije uspela da prođe u naredni krug, dobivši samo jedan glas žirija

Autogol se ovoga puta desio meni! Snežana Kačar, posle odlaska iz „Zvezda Granda": Danima sam se budila uplakana!
Copyright Snežana Kačar ,,Zvezde Granda" screenshot

Iako je u prethodnom „zaradila” maksimalan broj, mnoge je iznenadilo to što je Snežana Kačar u idućem krugu dobila samo jedan glas. Iz tog razloga, nije imala sreće da se plasira dalje u „Zvezdama Granda”, a o tome koliko joj je to teško palo, iskeno je progovorila putem društvene mreže Instagram. Tom prilikom, takođe, posebno se zahvalila Miliju na trudu i radu sa njom.

Spomenutim jednim glasom ju je, inače, počastila Ana Bekuta, dok ju je ostatak žirija ohrabrio da ne odustane od pevanja i posle, kako je ona sama rekla – autogola.

– Autogol. Ovaj put se desio meni. Danima sam se budila uplakana, razmisljajući o tome šta ce pomisliti ljudi koji me prvi put slušaju, misliće da je to moje pravo izdanje… Bolelo me je što sam se mnogo pripremala za ovaj nastup, a nije bilo rezultata. Do tog dana sam bila ubeđena da prolazim, šta se dogodilo kasnije ni sama ne znam… Možda sam izgorela u želji. Nisam želela da se rasplačem, ali me je Đorđe David dirnuo svojim rečima i hvala na tome, mnogo mi znači! Svakako da neću odustati! I suze su deo ovog posla, šta je tu je… Važno je da ste vi tu i sve dok je tako, ja ću biti presrećna! Želela bih da se zahvalim Miliju koji se toliko trudio oko mene u ovom takmičenju! Hvala žiriju i divnoj Sanji Kužet na ovim komentarima. Hvala vama što ste uvek uz mene – poručila je Snežana.

– Jako mi je žao što ti se ovo desilo. Najiskrenije ti kažem. Smatram da zaslužuješ ovo takmičenje. Molim te, samo nemoj da odustaješ. Ova sezona se otegla, sve je ovo traumatično i za vas i za nas, koji smo u žiriju. Nemoj da odustaješ, štofa imaš i dođi, doši sledeće sezone. Opusti se, mlada si, ima fore, veruj mi – rekao joj je bio Đođe David, kada je zaplakala na sceni.

Snežana Kačar ,,Zvezde Granda” screenshot

Sanja Kužet tada joj je prišla i zagrlila je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike