Otišao je prvi voditelj „Grand produkcije”: Saša Popović prisetio se saradnje i druženja sa Tozovcem

06.04.2021

10:08 >> 14:27

0

Toza je svojim postojanjem i muzikom činio život lepšim. Voleo sam da radim i sarađujem sa njim, obožavao sam ga kao čoveka, njegov duh i vedrinu, izjavio

Otišao je prvi voditelj „Grand produkcije”: Saša Popović prisetio se saradnje i druženja sa Tozovcem
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je noćas u 85. godini od posledica koronavirusa, a njegove dugogodišnje kolege i imena sa muzičke scene s kojima je sarađivao, izrazili su žaljenje zbog njegovog odlaska.

Saša Popović obratio se medijima saopštenjem, u kom je naveo da je voleo da sarađuje sa Živkovićem, kao i da ga je obožavao kao čoveka.

– Danas kada sam čuo ovu tužnu vest, shvatio sam da nam nije otišao samo dragi Tozovac, već je otišao i jedan veliki deo života svih nas. Otišlo je jedno divno vreme u kome nam je Toza svojim postojanjem i muzikom činio život lepšim. Voleo sam da radim i sarađujem sa njim, obožavao sam ga kao čoveka, njegov duh i vedrinu. Tozovac je bio prvi voditelj u “Grand produkciji”, zajedno sa Draganom Katić i Čobijem vodio je emisiju “Zvezdano nebo” , koja je kasnije promenila ime u “Grand parada” – prisetio se Popović, a zatim izjavio saučešće porodici pokojnog pevača.

– Pesme koje nam je ostavio nadživeće i sve nas, jer je reč o vanvremenskim hitovima, o muzici koja nikada neće prestati da se sluša. Saučešće njegovoj porodici, prijateljima i svima nama koji smo ga voleli i poštovali – poručio je Saša.

Podsetimo, Tozovac je bio na bolničkom lečenju mesec dana pre nego što je preminuo, zbog upale pluća izazvane koronavirusom. On se lečio u KBC “Dragiša Mišović”, u petak 2. aprila je otpušten kući, a zatim mu se stanje naglo pogoršalo. Tozovac je, zatim, u nedelju primljen na VMA, gde su ga lekari intubirali i tada je povratio svest. Međutim, ubrzo je bila neophodna reanimacija, tokom koje mu nije bilo spasa.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike