Osuđen čovek odgovoran za smrt Nikolininog psa! Probijena pluća, osam smrskanih rebara, nagnječeno srce - i sad plačem!

06.04.2021

17:49 >> 19:33

0

Autor: M. Gudžulić

Presuda je usledila sedam godina nakon što je pas izgubio život, ali voditeljka je potresena kao da se strahota dogodila juče

Osuđen čovek odgovoran za smrt Nikolininog psa! Probijena pluća, osam smrskanih rebara, nagnječeno srce - i sad plačem!
Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek je putem svog Instagram profila otkrila da je izvesni A. I, koji je odgovoran za smrt njenog ljubimca, osuđen sedam godina nakon što je pas izgubio život. Osuđeni je, kaže, godinama terorisao celo naselje neodgovornim držanjem i uzgojom nesocijalizovanih nemačkih ovčara u garaži. Prisećajući se samog kraja Tajsonovog života, ponovo je zaplakala i poručila da pravda pobeđuje, kad-tad.

– Ovo je Tajson. Moj mali pas koji je umro pre sedam godina. Znam da nekima izgleda bizarno da ga držim u ruci, ali istina je da nisam mogla da podnesem pomisao da ga fizički odrstanim iz naših života nakon devet godina koje smo proveli zajedno. I konačno je donesena presuda za njegovu smrt. Nakon sedam godina – počela je, Nikolina.

Zatim, ispričala je detalje tragedije, pa pozvala svakoga kome je pomoć potrebna da joj se javi.

– Čovek koji je odgovoran za njegovu smrt, koji je godinama terorisao celo naselje neodgovornim držanjem i uzgojom nesocijalizovanih nemačkih ovčara u garaži, A.I, je osuđen. Za mene sramotno malo, jer moju bol i bol moje porodice ništa ne može kompenzovati. Malo, jer nije dokazana uzgojna vrednost psa. Jer ga nisam dala na obdukciju. Jer bi ga tada „humano zbrinuli” u nekoj spalionici strvina. Jer njegova probijena pluća, osam smrskanih rebara, nagnječeno srce nisu bila dovoljan dokaz da je umro od nasilne smrti. I sad dok pišem, plačem. Čekao me je da me poslednji put vidi, zamahnuo repom i umro. Spavaj mirno, mali psu. Rekla sam ti da pravda pobeđuje. Kad-tad. I da nisi otišao uzalud. Nema ih više. I javite mi kome je pomoć preko potrebna. Taj novac od presude je za to – napisala je uz fotografiju voditeljka.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti