Žarko su želeli da pevaju, radovali se druženju s publikom, ali uzalud: Estrada o otkazanim novogodišnjim nastupima

29.12.2020

14:16

0

Čim je na konferenciji Kriznog štaba iznet stav da ne bi trebalo da bude organizovanog dočeka 2021. godine u Srbiji, vlasnici izvesnih objekata brzo su odrea

Žarko su želeli da pevaju, radovali se druženju s publikom, ali uzalud: Estrada o otkazanim novogodišnjim nastupima
Copyright Nataša Bekvalac, Saša Matić, Aleksandra Prijović ATAImages/Antonio Ahel/

Pevači koji su dogovorili nastupe za doček 2021. godine, nadajući se zajedno sa svojom publikom da će se čitava situacija sa koronavirusom smiriti te da će svi zajedno i u veselju prevaliti u 1. januar, doživeli su otkazivanje istih. Vlasnici izvesnih objekata bili su spremni na odluku Kriznog štaba, da s obzirom na sve – ipak ne bi trebalo ništa organizovati, na vreme su obavestili izvođače s kojima su bili u poslovnom dogovoru, da se na taj dan neće raditi.

Tako je otkazan nastup Aleksandre Prijović u jednom hotelu, kao i Nataše Bekvalac u jednom prestoničkom klubu. Prema pisanju ,,Informera”, Saša Matić, koji je još početkom godine imao dogovoren nastup u jednom hotelu, a koji je bio i rasprodat, bez obzira na pandemiju, takođe je ,,spustio mirkofon” za ovaj doček.

Pročitajte još:

– Javljeno mi je da je otkazan nastup. Šta da se radi, kako svima, tako i meni. Žao mi je zbog svega, jer sam žarko želeo da pevam. Međutim, kako stvari stoje, nećemo još moći da se grlimo i ljubimo. Ako tako mora, onda ćemo poštovati sve mere. Biće vremena za pesmu i veselje – rekao je Matić.

Adil Maksutović u intervjuu za 24sedam otkrio je da mu je još odavno bilo saopšteno da tako nešto može da se dogodi.

– Još u februaru sam bio u pregovorima za doček 2021. godine. Meni je odavno i otvoreno rečeno da je to otkazano, od strane organizatora, jer ne zna kakva će biti situacija – izjavio je bio pevač, siguran da neće biti masovnih okupljanja kao ranije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike