Drvlje i kamenje na Lidiju Vukićević! Izjava „Zašto mene niko nije silovao?" razbesnela je mnoge!

07.04.2021

12:31 >> 14:49

0

Društvene mreže usijale su se zbog osuda na račun glumice, koja je u slučaju Lečić-Štajnfeld stala na stranu kolege i poručila da on nije manijak

Drvlje i kamenje na Lidiju Vukićević! Izjava „Zašto mene niko nije silovao?" razbesnela je mnoge!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lidija Vukićević stala je na stranu kolege, nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje.

Njena izjava o silovanju naišla je na oštre kritike javnosti na društvenim mrežama, gde su je vređali zbog toga što je branila Lečića.

Glumica je pre nekoliko dana, govoreći o slučaju Štajnfeld-Lečić, upitala “Kako to da mene niko nije silovao za 30 godina karijere?”.

– Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije. Ne kažem da mi se nisu nametali muškarci na taj način, ali me niko nije silovao, svi su bili razumni i shvatili su odbijanje – rekla je Lidija, a zbog ove skandalozne izjave našla se na udaru korisnika društvene mreže Tviter, koji je nisu štedeli.

Antonio Ahel/ATAImages

– Cancel (otkažite) Lidija Vukićević – jedan je od tvitova, dok su drugi bili mnogo burniji.

– Je li realno da je Lidija Vukićević izjavila: “što mene niko nije silovao za 30 godina karijere?!”, “Uvek je imala taj neki vajb koji ju je činio meni užasno odvratnom osobom. Volim kada se iznova ispostavi da sam u pravu. Žena je ženi vuk!, “sad sam saznao i da Lidija ima karijeru” – ironično i ljutito su pisali tviteraši.

Podsetimo, Vukićevićeva je poručila da “Leka nije manijak”, u opšrinom obrazloženju za medije.

Tanjug / Strahinja Aćimović

– Lečić je divan kolega, divan čovek i fantastičan glumac. Godinama ga znam, još od fakulteta. Tada smo se družili, a on je bio već poznat glumac. O njemu imam samo najlepše reči. Što se tiče aktuelnog slučaja, a to da je Leka silovao tu glumicu, nema pljeska bez druge ruke. Ja tako gledam. A ono što me dodatno revoltira jeste površnost nekih glumaca koji staju u zaštitu te Danijele Štajnfeld. Oni donose sud pre suđenja. Kakve su to kolege. Kakvi su to površni ljudi. Oni se bave poslom koji traži da budu sadržajni, a oni su površni, oni sude. Oni ne pripadaju više ljudima nego hordi koja kamenuje i anatemiše. Ja to ne razumem. Duboko sam razočarana u te ljude, koji neće da igraju s Lekom. Pa da vam kažem, ni ja nemam nikakvu želju da igram s njima kad znam kakvi su ljudi – rekla je Lidija za Svet i najviše osudila Karanovićku, a zatim i Miloša Bikovića i ostale koji su odbili da igraju sa Lečićem.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike