Danijela Štajnfeld se oglasila nakon optužbi Merime Isaković da ju je Lečić zlostavljao: Hvala što si održala reč!

08.04.2021

10:46 >> 12:49

0

Nakon što je glumica iznela nove tvrdnje o nasilju koje je navodno pretrpela od glumca, svoju reč je dala glumica koja je Višem javnom tužilaštvu već podn

Danijela Štajnfeld se oglasila nakon optužbi Merime Isaković da ju je Lečić zlostavljao: Hvala što si održala reč!
Danijela Štajnfeld Youtube screenshot Instajder

Danijela Štajnfeld, koja je glumca Branislava Lečića optužila za silovanje, oglasila se nakon potresne ispovesti koleginice Merime Isaković, koja takođe tvrdi da ju je kolega seksualno zlostavljao kada je imala 18 godina.

– Hvala Merima, što si održala reč. Nisi sama. Javila se još jedna žrtva navodeći istog počinioca, zločin koji se dogodio pre 40 godina – napisala je Danijela na Instagramu.

Podsetimo, Merima Isaković je u ispovesti za “Nedeljnik” prvi put javno iznela tvrdnje da ju je Branislav Lečić seksualno napastvovao.

Foto: Fejsbuk /Merima Isaković

– Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. Ne pokušavaj da vrištiš. Niko te neće čuti. Oborio me na pod. Osećala sam kako me lomi. Boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te Bože! Ako uspe umreću noćas. Uživa u mom strahu. Osećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim naš narod da ovo pažljivo pročita. Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta. “Opraštam ti”, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. “Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo.” Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja – istakla je ona za “Nedeljnik”.

Antonio Ahel/ATAImagesDanijela

pročitajte još

Prethodno je, podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu izjavila da je Lečić “misteriozni moćnik” iz filmske industrije koji ju je silovao u maju 2012. godine.On je to demantovao, a na saslušanju u policiji proveo je sedam sati, gde se podvrgao i poligrafskom ispitivanju koji je prošao. Lečić se nakon novih optužbi Isakovićeve za sad nije oglašavao.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti