Poslednji pozdrav za Tozovca: Zakazana komemoracija u pevačevu čast

08.04.2021

13:09 >> 13:14

0

Poštovaoci lika i dela čuvenog pevača moći će da mu odaju počast sutra u Aleji zaslužnih građana

Poslednji pozdrav za Tozovca: Zakazana komemoracija u pevačevu čast
Copyright Predrag Živković Tozovac ATAImages/Anotnio Ahel

Legendarni pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u utorak 6. aprila u 85. godini života od posledica koronavirusa. Iza sebe je ostavio brojne hitove po kojima ćemo ga se sećati, a svi poštovaoci njegovog lika i dela moći će da se oproste od njega sutra 9. aprila u 15 časova kada će se obaviti sahrana. Ispraćaj na večni počinak ovog velikana biće održan u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Predrag Živković Tozovac ATAImages/Antonio Ahel

Sahrani će prethoditi komemoracija, koja će takođe biti održana sutra u 11h u Kombank dvorani, gde će se okupiti njegova porodica, prijatelji i mnogobrojne kolege iz sveta muzike i još jednom se osvrnuti na njegov lik i delo, bogatu karijeru i antologijske hitove koji nikada neće biti zaboravljeni.

Podsetimo, Tozovac je mesec dana neposredno pre smrti napisao testament i kako navode domaći mediji, sve što je bilo u njegovom vlasništvu prepisao je supruzi Emiliji, a to je potvrdio njegov nevenčani kum Ratko Rađenović.

– Moj dobri Toza sve je ostavio supruzi jer je ona bila uvek uz njega. Mnogo je voleo i njenu ćerku Sanju, pa je i nju hteo da obezbedi na ovaj način. Spominjao je on meni testament. On je iza sebe ostavio kuću na Voždovcu, stan svoje pokojne majke i stan u kom je živeo sa Emilijom – ispričao je Rađenović za Informer.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike