Moj sin je imao zdravstveni problem! Dajana Paunović sa očima punim suza priznala šta je Ilda Šaulić uradila za nju kad joj je bilo najteže

08.04.2021

07:15 >> 21:42

0

Pevačica Ilda Šaulić bila je velika podrška voditeljki u trenutku kada je njen naslednik imao operaciju

Moj sin je imao zdravstveni problem! Dajana Paunović sa očima punim suza priznala šta je Ilda Šaulić uradila za nju kad joj je bilo najteže
Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink Official

Voditeljka Dajana Paunović je u emisiji „Magazin In“ otvorila dušu i priznala koliko joj prijateljstvo Ilde Šaulić znači, ali i otkrila da joj je pevačica bila velika podrška u trenutku kada je njen sin imao operativni zahvat. Prisećanje ovih tužnih momenata, izazvalo je velike emocije u studiju.

Kako je ovo izdanje emisije posvećeno prijateljstvu, tu priliku je Dajana iskoristila i ispričala samo jednu od situacija u kojoj se Šaulićeva ponela prema njoj kao pravi prijatelj. Dok je govorila o teškom trenutku koji je prolazila kada je njen sin imao operaciju, Paunovićeva je sve vreme bila na ivici suza.

Printscreen Youtube/RTV Pink Official

– Moj sin je imao jedan zdravstveni problem koji je morao operativno da se reši, ja sam to jako teško doživela… Jutro nakon toga Ilda je bila ta koja je došla, spustila kofer i došla kod mene i mog deteta. Sećam se, ljubila me je tad u glavu, to su zaista neki trenuci… pričala je Dajana sa očima punim suza, a potom nastavila:

– Hvala joj na kumstvu i što je moj prijatelj za ceo život – rekla je Dajana, što je raznežilo sve u studiju, a posebno Ildu, koja ju je odmah zagrlila i rekla da je voli.

Pročitajte još

Inače, ova emisija će se emitovati u subotu, a u najavi već znamo da su u pitanju veoma potresne priče naših poznatih ličnosti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike