Naslednik Nade Macanković ljubi mamin trudnički stomak: On je mladi glumac iz ,,Južnog vetra” (FOTO)

11.04.2021

12:19 >> 12:21

0

Autor: D. Božović

Sin naše glumice sa nestrpljenjem iščekuje dolazak brata ili sestre

Naslednik Nade Macanković ljubi mamin trudnički stomak: On je mladi glumac iz ,,Južnog vetra” (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Nada Macanković je pre nekoliko nedelja saznala da je trudna, ali i da je pozitivna na koronavirus. Srećom, ona se sada oporavila, a fotografija sa trudničkim stomakom koja je dospela u javnost, raznežila je sve. Naime, njen naslednik, mladi glumac, Milutin Janjić je tokom šetnje sa mamom ljubio je njen stomak.

Nada je na društvenoj mreži Instagram objavila dve fotografije sa sinom. Na jednoj od njih, glumica pozira sa naslednikom koji ju je zagrlio, dok na drugoj on ljubi njen trudnički stomak, radujući se dolasku brata ili sestre, a ovaj prizor oduševio je sve pratioce Macankovićke.

Printscreen Instagram/nadamacankovic

Inače, Milutin je zvezda filma i serije ,,Južni vetar” gde igra malog luku Luku, sina Miloša Bikovića, odnosno Maraša i Jovane Stojiljković koja glumi Sofiju.

Podetimo, Nada je u razmaku od pet dana saznala da je pozitiva na koronu, kao i da je u drugom stanju, a ranije je istakla da se ona i njen suprug, ali i njen naslednik raduju proširenju porodice.

Printscreen Instagram/nadamacankovic

– Mene je jako iznenadila trudnoća jer se javila u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Uradila sam test na koronu i posle pet dana uradila sam test na trudnoću. I na jednom i na drugom sam bila pozitivna. (smeh) Bilo mi je stresno u početku jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će opstati – ispričala je glumica u emisiji ,,Među nama” i dodala da se njen sin Milutin raduje što će dobiti brata ili sestru.

– Milutin se jako raduje. On jedva čeka. Dugo je on to želeo i tražio. I mi smo dugo želeli, baš se radujemo!

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike