Šerifovićeva nju vidi u finalu „Zvezda Granda": Divna je devojka i poslušan đak, stvarno smo se našle u svakom smislu!

12.04.2021

11:39 >> 11:30

0

Posle kratke pauze tokom koje je uspela da napuni baterije, pevačica se vratila poslu i kandidatima talent-šoua i nema problem da i javno pohvali onog ko je b

Šerifovićeva nju vidi u finalu „Zvezda Granda": Divna je devojka i poslušan đak, stvarno smo se našle u svakom smislu!
Copyright Marija Šerifović ATAImages/Antonio Ahel

Nakon što je obišla tri kontinenta i uživala u odmoru za vreme pauze od snimanja „Zvezda Granda”, Marija Šerifović punih baterija vratila se poslu, spremna za „nove radne pobede”. U razgovoru za „Grand onlajn”, pevačica je nagovestila koga vidi u finalu čuvenog talent-šoua, kao mentor koji se i te kako zalaže i trudi da izvuče maksimum iz svoje grupe. Ona tvrdi da ne favorizovanje ne postoji, ali bez problema hvali one koji su to i zaslužili.

– Odmorila sam se, napunila baterije, prijala mi je pauza, ali mi je istovremeno i ovo nedostajalo – počela je Marija: Ne mogu da kažem da postoji favorizovanje, ali istovremeno nemam problem da pohvalim nekog javno, ko je bio maestralan u mojoj grupi. U prošlom krugu u mom timu su apsolutno briljirale Valentina Kuzmanović i Krstinja – dodala je.

Pročitajte još:

Zatim, otkrila je šta sve misli o Todorovićevoj.

– Stvarno smo se našle u svakom smislu i ona je jedna divna devojka, poslušan đak i sigurna sam da ćemo se boriti hrabro u finalu.

Sa druge strane, ne krije i da joj veoma nedostaje pevanje. Prošlo je više od godinu dana od njenog poslednjeg koncerta i turneje, pa pevačica jedva čeka da ponovo krene da radi punom parom, kako je i navikla.

– Jedanaestog marta je bio onaj poslednji konecert kada sam se ja odjavila… Nedostaje mi publika. Ne znam više šta ću sa sobom, sve što sam trebala da pročitam pročitala sam, sve što sam trebala da odgledam, odgledala sam. Pomirila sam se sa činjenicom da sigurno do duboke jeseni, čak i zime se za mene neće ništa promeniti, jer svi mi koji smo koncertni izvođači, poslednji smo otišli, ali poslednji ćemo se i vratiti na scenu. Ono što je lepo za mene je da imamo rasprodat konecert, to je taj četvrti i bukvalno od 3.000 i kusur karata je samo par ljudi poželelo da vrati karte, što je lepo znati, pogotovo u ovim vremenima kada je ljudima neophodan novac, tako da je to znak da svi jedva čekamo da se nastavi. Kada izađe novi album, onda će se destiti jedna velika regionalna turneja – ističe Marija.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike