Glumica oduševila na premijeri: Igrala je malu Zone, otac joj je poznati muzičar, a udala se za 23 godine starijeg kolegu

13.04.2021

12:00 >> 12:10

0

Jana Milosavljević i njen suprug Filip Gajić prisustvovali su premijeri predstave Cement Beograd u BDP-u

Glumica oduševila na premijeri: Igrala je malu Zone, otac joj je poznati muzičar, a udala se za 23 godine starijeg kolegu
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Jana Milosavljević, koja je sa 12 godina tumačila lik male Zone Zamfirove u istoimenom filmu, danas uživa u braku sa 23 godine starijim rediteljem Filipom Gajićem. Par se sinoć pojavio na premijeri predstave “Cement Beograd” u Beogradskom dramskom pozorištu gde su uživali sa kolegama.

Mala Zone svojevremeno je opčinila publiku, kako glumom, tako i lepotom, a do danas je zadržala taj imidž. Glumica danas ima 31 godinu, a zapravo je osim po ulogama, poznata i kao ćerka forntmena grupe “Galija”, Nenada Milosavljevića.

Jana i Filip ne pojavljuju se često u javnosti, privatni život drže u tajnosti, ali su sinoć bili opušteni i plenili osmesima. Njih dvoje uslikani su zajedno kako se grle i smeju.

Podsetimo, bračni par više od šest godina je zajedno. Oni su dobili sina Joakima 2017. godine, a mesec dana im je trebalo da se odluče za ime. Glumici je sin prvo dete, a reditelju četvoro. Gajić je prethodno bio u braku sa Lucijom Šerbedžijom, ćerkom Radeta Šerbedžije.

ATAImages/ Antonio Ahel

Kada se porodila pre skoro četiri godine, Jana je ispričala za medije kako su se dvoumili oko imena.

– Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće – rekla je Jana ranije za Gloriju.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike