Prva porodična fotografija Dragane Džajić i Miloša Ivanovića sa sinom Vidom: Želimo da vam Nova godina donese mnogo razloga za osmeh!

29.12.2020

15:23

0

Par je naslednika dobio sredinom prošlog decembra, a kako svoju privatnost inače čuvaju daleko od očiju javnosti, čestitka iz njihovog doma mnoge je obrado

Prva porodična fotografija Dragane Džajić i Miloša Ivanovića sa sinom Vidom: Želimo da vam Nova godina donese mnogo razloga za osmeh!
Copyright Dragana Džajić i Miloš Ivanović ATAImages/Anotnio Ahel

Dragana Džajić i Miloš Ivanović venčali su se krajem maja 2019. godine, pred oko 250 zvanica. Sin Vid uveličao je njihovu porodicu te godine u decembru.

Pročitajte još:

Par se trudi da sačuva svoju intimu, te putem društvenih mreža ne dele svoje najdragocenije trenutke, međutim, napravili su izuzetak na kraju ove, za mnoge tmurne, 2020. godine.

Novogodišnjom čestitkom mnoge su lepo iznenadili, pa i izazvali brojne reakcije ljudi koji ih prate na Instagramu, a poželeli su im blaženu i prosperitetnu 2021, zajedno sa mališanom čiji su identitet sakrili plavim srcem.

– Svaki kraj je novi početak. To što stvari nisu ispale kako smo očekivali, ne znači da je to bilo beskorisno za nas. Nova godina je pravo vreme da otkrijete snagu i veru u sebi, da se radujete malim stvarima i pripremite za nove izazove. Želimo da vam Nova godina donese mnogo razloga za osmeh.

– Želimo vam fenomenalnu, prosperitetnu, blaženu… Ispunjenu 2021. godinu! Živeli – poručila je ćerka legendarnog Džaje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike