Trebalo je da je kidnapuju i odvedu u Australiju! Đura Mornar o nesnimljenom filmu o Lepoj Breni

15.04.2021

09:09 >> 09:28

0

Kompozitor i tekstopisac kaže da je imao dogovor sa Sašom Popovićem oko rada na projektu, ali da to ipak nisu ostvarili, zbog njegovih velikih obaveza u Gran

Trebalo je da je kidnapuju i odvedu u Australiju! Đura Mornar o nesnimljenom filmu o Lepoj Breni
Copyright Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel

Vladimir Đurić Đura poznatiji kao Đura Mornar ispričao je kako je trebalo da snimi film o Lepoj Breni,ali da to na kraju ipak nije učinio. Kompozitor i tekstopisac, poznat i po brojnim pesmama koje je napisao za mnoge pevače, knjigama, te emisijama čiji je bio autor, inače, imao je dogovor sa Sašom Popovićem oko rada na projektu, a trebalo je i da ostvari saradnju sa čuvenom pevačicom.

Saša i Žika zajedno su, kaže, bili zainteresovani za sve, ali obaveze u „Grandu” su im „stale na put”.

– To je bio spin projekat. Sedam godina sam bio urednik zabave, posle sam bio samo saradnik, savetnik u medijima. Tamo sam bio u prilici da ljude sa estrade svakodnevno čujem, radim sa njima projekte, pomažem i tako dalje – počeo je Đura za „Kurir”, pa dodao: Tako sam dosta u to vreme imao dobre kontakte sa „Grandom”, Sašom Popovićem i pogotovo sa Žikom – koji su bili zaista zainteresovani da urade novi film iz serijala o Lepoj Breni, pored ova tri koja su već postojeća.

Zatim, otkrio je kakav je trebalo da bude zaplet.

– Žika i ja smo smislili sjajan sinopsis za to. Bio je i Saša Pantić kao četvrti, koji je radio „Kursadžije”. Bilo je stvarno zanimljivo – trebalo je da kidnapuju Brenu, da je nose u Australiju. Verovatno bi to bilo u stilu već postojećih filmova, ne bi bilo ništa loše da se to i uradilo. Vreme odnese neke priče, neke donese. Brena je takva da je puno toga uradila i završila u svojoj karijeri. To bi bila stvar njene lične odluke. Mislim da je Saša u tom periodu preuzeo mnoge stvari vezano za „Grand”, znam da ga je nešto tada potpuno obuzelo pa zbog toga nismo nastavljali ovu priču – zaključio on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike