Poljubio me je tako da mi nije bilo dobro! Posle sam saznala da je ubio drugu devojku: Patriša Arket izbegla krvavi dejt!

16.04.2021

14:49 >> 15:13

0

Simpatični skejter kog se prisetila u stvari je Mark Rogovski Gator, koji je kasnije bio osuđen za silovanje i ubistvo devojke Džesike Bergstajn

Poljubio me je tako da mi nije bilo dobro! Posle sam saznala da je ubio drugu devojku: Patriša Arket izbegla krvavi dejt!
Copyright Patriša Arket Printscreen Oscars

Patriša Arket, odgovarajući na jedno pitanje sa Tvitera, otkrila je da je svojevremeno izlazila s Markom Rogovskim Gatorom, bivšim profesionalnim skejterom, koji je 1991. priznao krivicu za silovanje i ubistvo modela, Džesike Bergstajn. Pitanje je glasilo: „Koji vam je najčudniji dejt ikad?” a glumica, iako nije iznela mnogo, i te kako je potresla sve.

– Drugi dejt je bio u pitanju. On je bio profesionalni skejter. Jako sladak. Prijatelj s mojim prijateljima. Poljubio me je tako da mi nije bilo dobro. Dala sam mu lažni broj telefona. Godinama kasnije, čula sam da je ubio drugu devoju – napisala je ona.

– Bukvalno si prevarila smrt. Sad me samo zanima kako se to ljubi osoba koja je sposobna za tako nešto, da iz toga može da se zaključi da nešto nije kako treba… ? – samo je jedan među brojnim komentarima šokiranih fanova, prenose strani mediji.

Inače, model i skejter proveli su dan krajem marta 1991, a malo zatim, prijavljen je njen nestanak. Prema njegovim rečima, otišli su u stan na vino i film, a on ju je, kako je kasnije priznao, udario s leđa u glavu metalnim objektom, koji je onemogućavao krađu automobila. Posle nekoliko udaraca, stavio joj je lisice i odvukao u sobu na drugom spratu, gde ju je silovao vezanu za krevet. Surf-torba pomogla mu je kao izolacija, jer se „bojao šta će čuti komšije”. Ruku joj je držao na ustima sve dok nije prestala da diše. Posle toga, njeno telo odvezao je do pustinje (Shell Canyon), te napravio plitku grobnicu i ostavio je tu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike