Suze radosnice! Milica Todorović joj potrčala u zagrljaj: Svoju baku sam izgubila, ali sam dobila drugu

16.04.2021

20:35 >> 21:02

0

Pevačica je napokon upoznala čuvenu baku Dragicu koja je veoma popularna na društvenim mreža

Suze radosnice! Milica Todorović joj potrčala u zagrljaj: Svoju baku sam izgubila, ali sam dobila drugu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović je danas bila na snimanju emisije Majke i snajke i tom prilikom je upoznala čuvenu baku Dragicu, čije klipove redovno gledate na društvenim mrežama. Susret pevačice i ove popularne bake protekao je emotivno, a Todorovićeva nije krila sreću što ju je konačno upoznala.

Naime, baka Dragica se rasplakala od radosti kada je zagrlila Milicu, a pevačica je odmah sa pratiocima podelila svoje oduševljenje ovom bakom.

Printscreen Instagram/milicatodorovicofficial

– Svoju baku sam izgubila, ali sam dobila drugu. Nemate pojma koliko volim ovu ženu – poručila je Milica uz zajedničku fotografiju sa bakom Dragicom.

Podsetimo, Milici je pre nekoliko nedelja došla u san njena preminula baka Angelina, koju je izgubila pre sedam godina, a za koju je bila mnogo vezana.

– Moja duša mila… Danas je 7 godina kako nisi sa nama… Nedostaješ mi svakog dana.. da sedim pored tebe i držim te za ruku, da razgovaramo, da me uvek nasmeješ svojim savetima vezanim za momke, hahaha.. da igramo ‘ne ljuti se čoveče’, da se prisećamo zajedničkih dogadaja iz mog detinjstva… Hvala što si mi noćas svratila u san, što sam mogla da te zagrlim i da ti kažem da te volim, bako moja – napisala je Milica Todorović tada na Instagramu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike