Često plače! Milena Radulović otkrila trenutke odlaska kod psihologa

17.04.2021

15:12

0

Glumica je na pitanje kada je zašla duboko u sebe, ponovo govorila o svojim osećanjima i ispričala kako je sebe videla

Često plače! Milena Radulović otkrila trenutke odlaska kod psihologa
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milena Radulović gostovala je u emisiji “150 minuta”, gde je ponovo otvorila dušu o teškim trenucima.

Povodom nedavne premijere filma “Superdeep” voditeljka Marija Kilibarda upitala ju je o emocijama.

– Hoću da se sada igramo sa jednom rečju. “Superdeep” u prevodu na srpski znači “super duboko”. Kada si ti morala da zađeš najdublje u sebe, šta si tamo pronašla? – pitala je voditeljka.

– Pronašla sam, kao da sam mala neka Milena, ne znam kako to da opišem, kao neko malo dete. Stalno puno pričam, pametujem nekad, analiziram. Ali ustvari, kada najdublje u sebe pogledaš, shvatiš da su to sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu – rekla je Milena i prisetila se jednog momenta.

– Sećam se, zato što sam bila kod psihologa, tačno sam tako videla sebe. Ona me pita: “Pa šta bi ste vi sad rekli sebi”. “Pa je bih nešto nju sad zagrlila”. Trudim se, to je to iznutra, ustvari, koliko ima štitova u svakom trenutku – ispričala je ona, a zatim je Kilibarda ponovo upitala:

Promo / MCF

– Našla si neke dobre naočare za sunce koje štite od suza – konstatovala je voditeljka, na šta je Milena odgovorila da je za nju smeh najbolji lek za teške trenutke.

– Smeh je uvek tu, kada je najtužnije, najviše se smejem. U svim tim teškim situacijama i kad nešto osvestiš, pa ti bude još teže, ti si u nekom napadu histerije i smeha, pa te posle dočeka slučajno neka tuga – rekla je glumica.

– Da li plačeš od lepote? – pitala ju je Marija.

– Jako često plačem od lepote, možda i češće nego od nekih drugih emocija. Dok gledam filmove, slušam muziku. Dosta se na decu raznežim, na kučiće i mačiće slabo, ali na decu često. Sad će ispasti neki majčinski instinkt, ali nije – rekla je Milena kroz smeh.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike