Velike promene u "Zvezdama Granda"! Saša Popović: Budžet je 100.000 evra, svi finalisti dobijaju nagradu, a pobednik čak tri!

17.04.2021

20:12

0

Produkcija je odobrila veći novac kako bi svi finalisti dobili nagrade i marketing nakon takmičenja

Velike promene u "Zvezdama Granda"! Saša Popović: Budžet je 100.000 evra, svi finalisti dobijaju nagradu, a pobednik čak tri!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U javnosti se dugo već govori da je takmičenje “Zvezde Granda” zapravo šou samo za žiri koji dominira, prepucava se, ponekad psuje i vređa mlade učesnike, pa je Saša Popović izgleda odlučio da popravi imidž takmičenja koje traje više od jedne decenije.

Večeras u emisiji, on je rekao da finaliste, a naročito pobednika, očekuju mnogo bolje nagrade nego prethodnih godina.

Printscreen/ Youtube Grand online

– Za razliku od prethodnih godina, želim da kažem da je ove godine produkcija odobrila budžet od 100.000 evra da se urade pesme za skoro sve, ili možda čak i za sve finaliste. Već 10 pesama je odabrano, prema tome da znate deco, vi koji dođete u finale ove godine, imatićete zalet kakav niste imali poslednjih sedam, osam godina – priznao je Popović, a zatim dodao:

– S tim što će pobednik dobiti malo više. On će dobiti bar dve pesme, automobil, statuu. Ali finalisti koji potpišu ugovor i dođu u finale će dobiti devet godina marketinga u “Grandu”. Mili sve je spremno, nećemo ništa da otkrivamo – poručio je Popović.

– Ja bih se nadovezao na to… Mi tražimo pesme koje su fenomenalne i tu su angažovani svi autori regionalno – rekao je Mili.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike