Roker Đorđe David oglasio se posle vakcinacije: Ne želim da se sekiram i tačka! (FOTO)

18.04.2021

13:36 >> 13:13

0

Sve vreme boravka u zdravstvenoj ustanovi nije skidao zaštitnu masku sa lica

Roker Đorđe David oglasio se posle vakcinacije: Ne želim da se sekiram i tačka! (FOTO)
Copyright Đorđe David ,,Zvezde Granda" screenshot

Roker Đorđe David putem društvene mreže Instagram obelodanio je da se i on, poput njegovih brojnih kolega, vakcinisao. Sa zaštitnom maskom i iz jedne zdravstvene ustanove na njegovom profilu osvanule su dve fotografije koje to i dokazuju, a koje je muzičar i jedan od članova žirija „Zvezde Granda” podelio s fanovima uz poruku – „da ne želi da se sekira i tačka”.

Pročitajte još:

– Juče… Prva „igla”… Spreman za „ringišpil” koji neminovno sledi od maja meseca. Bogu hvala, polako će početi da se radi! Ne želim da se sekiram i tačka! – poručio je.

Podsetimo, Đorđe David krajem marta 2020. otkrio je putem pomenute društvene mreže da je test pokazao da je pozitivan na koronavirus.

– Potvrđeno mi je upravo da imam Covid-19! Ne kapiram… Očajan sam. Virus će da prođe, ali… Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi… Čuvajte se. Molim vas! – pisao je on tada.

Nakon uspešne borbe, pušten je kući početkom sledećeg meseca.

– Upala pluća, stravično kašljanje, temepratura tu i tamo. Šta da vam kažem, defintivno danak neožbiljnosti. Vrtim film kako i šta? U svakom slučaju, teško da su se meni bolesti dešavale u životu, meni je prvi put da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i dobrog zdravlja, kada nekog zakači ovakva stvar… Onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu svesni da to može da se desi svakome – pričao je za medije Đorđe, koji sada i te kako poštuje sve mere uvedene usled pandemije.

Počitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike